Fortryder jeg onani på TV?

Fortryder jeg onani på TV?

mig

 

Kære alle og hjertelig velkommen til min blog.

Jeg har længe gået og overvejet at blive blogger, men har først nu taget bladet fra munden.
Bloggen her kommer til at omhandle min hverdag, mit liv og ikke mindst alle de tanker jeg gør mig. I ved, at jeg er en åben person, så det bliver bestemt ikke kedeligt!

Når men for at præsentere mig selv helt kort. Jeg er 20 år gammel, går til dagligt på HF. Derudover elsker jeg reality og har efterhånden lavet en del. Paradise Hotel to gange, Robinson 1 gang, Dagens mand og hvem ved, om jeg mon laver mere.
Jeg skrev på min Instagram i formiddags, at I kunne stille mig spørgsmål, jeg så vil besvare i dette indlæg. Det er simpelthen fordi, at jeg synes, at det er alt for kedeligt bare at lave et indlæg, hvor jeg skriver om mig selv. Jeg vil gerne have jer med i det, og derfor vil jeg nu besvare de ting, I er interesserede i at vide om mig. Here we go:

 

1) Fortryder du på nogen måde, at du var med i paradise?

Nej selvfølgelig ikke. Det var de bedste 2 oplevelser i mit liv. Dem vil jeg på ingen måde være foruden.

 

 

2) Hvor mange skønhedsoperationer har du fået?

Faktisk et spørgsmål flere og flere stiller mig. Svaret er 0. For at gøre det helt klart. Jeg har IKKE været igennem en eneste operation. Jeg har fået lavet filler og botox, men det hører ikke under operation. Jeg har til gengæld også fået fjernet filler fra læberne igen, da det tog lidt overhånd til sidst. Men ja botox og filler it is.

 

 

3) Hvordan har du det med at komme tilbage til Danmark efter Paradise Hotel?

Personligt synes jeg, at det har været enormt svært og hårdt at skulle omstille sig. Når man er med i et tv program, er det alt ens tid og energi man ligger i det. I hvert fald de programmer, jeg har deltaget i. Dvs. ingen telefon i optagelses perioden og dermed heller ingen kontakt med omverdenen, man er sammen med folk 24/7 og man lever så meget i nuet, at man helt glemmer ens hverdag derhjemme. Når man så pludselig er hjemme igen føles det faktisk lidt tomt. Jeg var vant til at omgås folk konstant i Mexico, selv når jeg sov, var der nogen, så jeg følte mig faktisk ensom i det første stykke tid efter hjemkomst. Jeg savnede folk omkring mig, optagelser hele tiden, og alt der hører med. Og der var ingen andre end dem, som selv havde deltaget, der forstod, hvilken situation man var i. Heldigvis gik det over igen.

 

 

4) Fortryder du, at du har onaneret på tv?

Den er der flere af jer, der har spurgt om. Jeg har det sådan med alt, jeg laver, at jeg ikke fortryder noget af det. Der er ikke noget værre end at gå og fortryde noget, man alligevel ikke kan lave om. For mig er onani en naturlig ting, som de fleste gør. Det er bare ikke alle, der får det vist på tv. Derudover går jeg meget op i, at kvinder ikke bør skamme sig over, at vi gør det. Hvis en mand nævner, at han gør det, får han nærmest en high-five af sin ven, og ingen siger noget negativt til det. Hvis en kvinde derimod indrømmer, at hun gør det, så får folk nærmest deres mad galt i halsen. Nogen kan sågar finde på at sige, at så er man billig, og jeg ved ikke hvad. Jeg forstår derimod godt, at nogen folk er blevet forargede over, at jeg har været så åben om det og så lige på tv. Men når man er med i et program i så mange dage, og man er vant til at gøre det ofte, så er det svært at skulle undvære helt. Jeg er en åben person, og sådan er det.

 

 

5) Hvad er dine fremtidsplaner?

Et spørgsmål med stof til eftertanke.. Jeg har som sådan ingen fremtidsplaner. Der er så meget man kan nu til dags, og det stresser mig faktisk en smule, da jeg som mange andre er bange for at tage det forkerte valg. Men lige nu nyder jeg mit liv, som det er. Jeg er trods alt “kun” 20 år, og har hele livet foran mig. Min hf tager jeg udelukkende på grund af, at det åbner døre til muligheder på længere sigt, for jeg ved som sådan ikke, hvad den skal bruges til endnu.

 

Det var nogen af spørgsmålene. Hold da helt op, jeg har jo nærmest fået skrevet min første roman. Når men jeg håber, at I kunne lide det. Hvis I vil se mere til mig kan I følge mig på instagram: Carolinepetersenofficial eller på snap: Carogroen, dog er jeg ikke en så hyppig bruger af snappen. Især ikke efter den nye opdatering. 

Jeg glæder mig til at skulle åbne op for mit liv med jer i de næste indlæg. Tak fordi, I læste med.

 

mig1

1 kommentar

  • Mette Andersen

    Hej søde Caroline hvor er jer glad for du har taget drt valg. Og du har svaret så fint på dine spørgsmål. Jeg har dog et. Ikk for du må misforstå mig. Jeg har altid syntes det er skønt at følge dig. Men jeg har et spørgsmål . Om du ikk fortryder lidt alt det drama omkring dig og Fie. Jeg syntes måske det blev for meget. Og tænker at du måske også selv fortryder lidt hvor langt det var kommet ud.. men jeg klapper dig på skuldrene det gør jeg. Ikk at jeg vil sige nået grimt om nogen af jer. Men jeg ved når jeg har været i konflikter har jeg sgu fortrudt mit temperament ind imellem og de ting man for sagt. .. men det var bare et lille spørgsmål. Som jeg gerne ville stille dig.. knus og kram og high five fra mig. .😉😉😉❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortryder jeg onani på TV?