Fortryder jeg onani på TV?

Sådan er mit og Fie’s forhold

image1

 

Kære alle sammen og velkommen tilbage på bloggen. Jeg havde virkelig ikke forventet, at bloggen ville blive så stor en succes med så mange visninger, men jeg er super taknmemelig og glad. Så tak fordi, at I læser med! I er skønne.

Nu til dagens emne. Nogen af jer har måske set, at Fie har lagt et billede op af hende og jeg. Sagen er den, at jeg desværre ikke kan fortælle så meget om det lige på nuværende tidspunkt, men om nogen dage (senest mandag) finder I ud af, hvorfor vi har snakket sammen. Mange spørger mig “er dig og Fie blevet venner”? Og som Fie også ganske rigtigt siger, så nej vi er ikke venner, og det bliver vi ikke. Fie og jeg har virkelig været fjender og har i flere år nu hadet hinanden som pesten. Nu er vi kommet til det punkt, hvor vi har valgt at droppe fighten og slutte fred. For mig en stor lettelse! Personligt synes jeg, at det har været rigtig hårdt at være så uvenner med Fie. Jeg har aldrig haft så stor en fight med et andet menneske nogensinde, og det tager så meget af ens energi.

Folk spørger mig, hvad jeg laver, og hvorfor jeg dog snakker med hende efter alt, hvad der er sket. Der er sågar en der har skrevet til mig, at det er til grin, at hende og jeg har snakket sammen. Det er noget, jeg er enormt uforstående over for, da denne person om nogen ved, hvad jeg har gået igennem med Fie, og hvordan det har haft påvirket mit liv. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke kan være glad på en andens vegne over, at man ikke længere skal bruge unødvendig energi på at skændes med sin fjende mere.

Som sagt kommer der snart en nyhed ud, som jeg glæder mig enormt meget til, at I finder ud af. Indtil da kan jeg ikke skrive så meget mere, jeg synes bare ikke, at I skulle gå rundt med den forvirring omkring Fie og jeg. Det er jo også kvindernes internationale kampdag, så vi kvinder må stå sammen.

2 kommentarer

  • Kim jakobsen

    Fedt indlæg ☺️👍 og vil bare indskyde at du er en meget bedre person end fie. 👌

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette andersen

    Det her gør mig glad at læse.. du har nemlig fuldstændig ret, det tager satme hårdt på en, og man bruger alt for meget energi på at hade.. det er ikk sund på nogen måder, så at i bare i det mindste kan droppe alt det ballade imellem jer er satme fedt. Og det mener jeg. Ingen siger i skal blive best friends, men jeg sybtes det er super cool i kan ligge det væk og tro mig det giver en lettelse. .. så jeg klapper dig igen på skuldrene og Fie også.. det ville jeg bare lige fortælle. . Så fik du min mening. Ha en dejlig aften…❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortryder jeg onani på TV?