Sådan er mit og Fie's forhold

Skam jer!

image1-1

 

Kære alle og velkommen tilbage til min blog. I går kom det frem, at jeg er med i divaer i junglen, hvilket jeg har glædet mig meget til at afsløre for jer! Det kommer i fjernsynet på TV3 den 2. april, og I skal virkelig glæde jer!

 
Nu til dagens emne. Samtidig med afsløringen i går om, at jeg er med i divaer i junglen fulgte også en masse hate med! Ikke at jeg havde regnet med, at folks første reaktion ville være: “Fedt så skal vi se mere til Caroline”, men at folk decideret stiller sig op og siger de ting, de gør, går mig alligevel på. At gå så langt for at få lidt opmærksomhed er alligevel ekstremt.

 
Normalt er jeg ikke typen der giver en fuck for mine haters, og jeg plejer slet ikke at gå ind i det. Men lige i dette tilfælde synes jeg, at det er så langt ude, og derfor føler jeg mig desværre nødsaget til at lave dette indlæg.

 
Der er blevet skrevet alt fra, at jeg er fed til, at jeg ser forfærdelig, mystisk og mærkelig ud. Jeg er selv fuldt tilfreds med, hvordan jeg ser ud, men det som får mig op i det røde felt er, hvordan man som menneske kan få sig selv til at skrive så modbydelige ting til en, man slet ikke kender. Jeg sætter nogen af de kommentarer ind, som er blevet skrevet under indlægget, husk og tryk ind i selve indlægget for at se dem.

 
Det er helt korrekt, at jeg har taget på. Jeg kom selv ud med et offentligt post på instagram omkring min vægt i starten af januar måned, det kan findes her: Carolinepetersenofficial. Jeg har faktisk taget op imod 10 kg på og at gå fra at være undervægtig til ganske normal vægtig er en lettelse. Jeg har ikke kunne tage på nogensinde, da jeg altid har haft et meget højt stofskifte. Og lad os se det i øjnene guys, havde jeg ikke selv lavet det instagram post, havde I aldrig lagt så meget mærke til, at jeg er blevet fyldigere og haft behov for at kommentere det.

 
Jeg er på ingen måde flov over at have taget på og vise mig frem. Vi er alle smukke på hvert vores måde med eller uden et kg for meget eller for lidt! Men i får det til at lyde som om, at man er grim, hvis ikke man ligner en model. Tænk på alle de mennesker derude, som sidder og læser jeres modbydelige kommentarer til mig. Tænk på alle dem, som er større end mig, der måske tænker okay så må jeg virkelig være fed, hvis hun bliver kaldt tyk. Og nu kommer det mest groteske! 95 procent af jer, der har så travlt med at kaste med mudder, I vejer selv MINDST ligeså meget, som jeg gør! Lad nu vær med at kast med sten, når I selv bor i glashus! Desuden tør jeg at stå frem og sige, ja jeg har taget på, gør I det?

 
Jeg ved godt, at nogen af jer også udelukkende sviner mig til fordi, at I har set programmer med mig og dermed ikke bryder jer om mig. Jeg er god til det, jeg laver og selvom, at jeg tør og stå frem og sige, at jeg onanerer (som du iøvrigt også gør, når din kæreste spiller computer til klokken 3. om natten) gør det mig ikke til et mindreværdigt menneske. Jeg har gjort ting, ligesom alle andre på min alder, som ikke er i mediernes søgelys, men som heller ikke har været de mest kløgtige, og jeg har altid vidst hvad konsekvenserne ville være, defor sætter jeg mig heller ikke over i et hjørne og græder. Men når man kan være så modbydelig, så bliver jeg alligevel sur!

 
Hvad er det, der går galt oppe i jeres hoveder, så I føler jer beretiget til at skrive så grimt til et menneske I ikke kender? Får I det bedre med jer selv? Kan det virkelig være rigtigt, at vi i år 2018 stadigvæk søger bekræftigelse ved at nedgøre andre mennesker? Hvor er jeres respekt blevet af? Jeg har oprigtigt ondt af jer, og er ked af det på jeres vegne over, at jeres forældre ikke har lært jer vigtigheden i at tale/skrive pænt og ikke mindst ligeværdigt til andre mennesker. Når men hvis I er voksne nok til at snakke om det hele og stå frem over for mit runde ansigt, så vil jeg både sponsorere jeres busbiletter hjem til mig og hjem til jer selv igen. Hvis ikke må I have en fantastisk tirsdag!

 

 

image1 image2 image3 image4

5 kommentarer

 • Laila

  Hej Caroline. Nu har jeg mødt dig i byen nogle enkelte gange og syntes personligt at du er en sød pige. Jeg er selv en lidt kraftig pige med lidt ekstra på sidebenene og jeg har hele mit liv været stor, grundet en hormonforstyrrelse som gjord at jeg tog ekstremt mange kg på over en meget kort periode. Heldigvis har det lykkedes mig at tabe mig så meget at jeg faktisk kan føle mig godt tilpas når jeg går i noget tøj som jeg aldrig har kunne drømme om at gå i før, selvom folk kigger skævt og snakker grimt om mig fordi jeg ikke er efter deres “ideal” af hvad en “smuk” kvindekrop er. Så jeg syntes at det er sejt at du står ved hvem du er og at du er tilfreds med dig selv. Lad aldrig folk køre dig ned over dit udseende. Så længe du er glad og tilfreds med dig selv, kan andre menneskers mening være ugyldig for dig! Kram herfra!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fina

  Det folk som er så smålige og har brug for har nedgøre andre. Det er fucking tilgrin, du skal bare være stolt over dig selv og være glad for den du er! – som du selv siger! U GO Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jullie Elvira.

  Fuck dog dem 🙄🙄.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Caro, du er røv-modig. Hvor mange tør lige stille sig op og sige “hej jeg har taget 10 kg på”? Jeg kender ingen! Hvor bliver jeg bare ked af det når jeg ser helt unge piger kalde hinanden for “fed”. Endnu mere, når pigen man tilsviner på ingen måde er “fed”. Du har helt ret. De burde skamme sig. Dine nye kilo klæder dig virkelig, du både ser og lyder så meget mere moden ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er den sejeste skat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er mit og Fie's forhold