Skam jer!

Ting der pisser mig af!

annoyed-her-husband-why-and-what-do_1

Hej alle! Endnu en gang velkommen tilbage på bloggen. I dag har jeg valgt et emne: Ting der pisser mig af. Da jeg næsten lige er begyndt at blogge tænkte jeg, at I skulle lære mig bedre at kende, så her kommer nogle ting, jeg bare IKKE kan foredrage!

1) Janteloven. “Du skal ikke tro, du er noget” Hvorfor sige noget så dumt? Gud hvor jeg hader den “lov”.

2) Folk der ikke tør sige sin mening. Ja lidt sjovt apropos janteloven. Men nøj hvor er det forfærdeligt! Lad nu vær med at sig ting som “jeg er ligeglad” eller “det ved jeg ikke”, med mindre du selvfølgelig ikke ved det. Men selvfølgelig er du ikke ligeglad! Stå nu frem og sig din mening i stedet for at gå i et med væggen.

3) Oprydningsfreaks. Ja den lyder lidt dum. Men jeg HADER folk der går for meget op i rengøring og oprydning. Folk der hele tiden beder en om at gøre rent og som bare vil have alt skinner. Stop nu. Der er ingen grund til at lege perfekt.

4) Naboens udsyn! Der er bare intet værre end, når man ikke kan gå nøgen rundt i eget hjem fordi, at man ved, at naboen kan kigge lige over.

5) Folk der poster statusser på facebook konstant. Åhh det er simpelthen bare frygteligt. “I dag spiste jeg pasta med kødsovs og i morgen står den på laks”. Helt seriøst vi er mega ligeglade med, hvad du spiser til aftensmad. Stop nu!

6) Folk der smasker. Jeg har virkelig en lidelse hvad det angår. Jeg kan slet ikke klare folk, der smasker. Jeg bliver helt skør i hovedet. Jeg går altid 20 meter væk fra folk, hvis de smasker.

7) Når der ikke er mere vin tilbage i flasken. Jeg er på det seneste blevet lidt for anhægig af god vin.

8) Folk der altid skal forsøge at overgå ens historie. “Det kender jeg godt, dengang jeg…” Stop nu, jeg er i gang med at fortælle dig noget vildt!

Måske I kan nikke gentagende til nogle af tingene, måske ikke? Det var i hvert fald 8 ting, jeg synes er vildt irriterende.

image1-3

 

1 kommentar

  • Saea

    Hej søde Caroline, elsker at du har lavet en blog! God karma herfra ☺️

    Btw så hedder det at “nikke genkendende” ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam jer!