Ting der pisser mig af!

Nok er nok Fie pigen

Hej alle sammen og velkommen tilbage til bloggen. I går var jeg til forpremiere på divaer i junglen, hvilket jeg vil lave et blogindlæg om på et senere tidspunkt for i dag skal det handle om Fie pigen.

Som mange af jer troede iøvrigt også mig selv, så havde vi sluttet fred. Men en halv time inden forpremiere på divaer i junglen i går, kunne jeg da hurtigt tyde ud fra Fie’s sociale medier, at det havde vi så åbenbart alligevel ikke. Ikke at det kommer bag på mig, da jeg godt havde på fornemmelsen, at hun kun sluttede fred med mig i sins tid, da hun ville have læsere på det, der tænkte “wow er de venner”, hvilket vil sige penge for hende. Når så hun bagefter går ud og sviner mig til igen, tænker folk “havde de ikke sluttet fred” og så får hun igen en hel masse læsere og igen en masse penge. Jeg synes, at det er forfærdeligt, at man på den måde kan spille på andre menneskers følelser for at få indtjening til sig selv.

En super sød pige ved navn Monique har faktisk også delt sin mening omkring hende fornyligt på hendes blog, og jeg støtter 100 procent op, om hvad hun siger om Fie, da hendes oplevelser med Fie igennem tiden er præcis som mine egne, I kan læse om det her.

For nogen uger siden skrev Fie, at det klædte os begge, at blive mere voksne og ligge bitchfighten på hylden, og nu er hun i gang igen. Men ja hvad gør man ikke for lidt medietid..

Jeg har ikke lyst til at sidde og svine Fie til længere, da det her har stået på i så mange år, og jeg virkelig mente det, da jeg sagde til hende, at jeg gerne ville slutte fred. Men jeg bliver forargret når mine venner begynder at sende mig screenshot af hendes blog, hvor hun bl.a. skriver, at jeg skulle have spredt ben foran en kamera mand. Det er virkelig et desperat forsøg på opmærksomhed fra hendes side. For det første boede vi ikke engang i lejr sammen, hvilket vil sige, hun kun har hørt sådan en løgnhistorien fra hendes nye veninde Jannie (som i øvrigt også har bagtalt Fie helt vildt), og for det andet er det en stor fed løgn. Selvfølgelig har jeg ikke ligget og spredt ben foran en kamera mand, og det kommer I da vel gud også til at se.

Jeg synes, at det er lidt flovt for både Fie og Jannie, at de sidder og lyver, når programmet starter om kort tid, og alle kan se, at det ikke passer.
Havde det virkelig været sandt det Fie siger, havde jeg egentlig ikke haft noget problem med at indrømme det, da jeg tager ansvar for egne handlinger, men sagen er den, at det er endnu et desperat forsøg på at optjene lidt lommepenge fra Fie’s side. Vi ved jo desuden også godt mange af os, hvem der for lidt tid siden tog 3000 kroner for sex, nemlig hende. Derudover siger hun, at jeg skulle have bedt en kameramand om at filme mig, mens jeg onanerer. Hvem ville spørge om sådan noget. Er du ved at lave din egen pornofilm oppe i hovedet Fie? Dette er selvfølgelig heller ikke sandt.

giphy

Til gengæld kommer vi igennem en dyst, hvor der for hvert hold skal vælges nogen roller til denne her dyst. En af rollerne er bootycall og gæt hvem, der med det samme skriger op, at den passer godt til hende. Det kommer vel ikke bag på nogen sådan set.
Som sagt gider jeg ikke at sidde og kalde Fie øgenavne eller svine hende til på den måde, hun gør mod mig, hvilket jeg sagtens kunne gøre, men jeg har ikke længere behovet for det. Til gengæld gider jeg ikke finde mig i det, når hun opdigter ting om mig, så derfor siger jeg fra. Nok er sgu nok. Et mobbeoffer, som nu selv mobber, hvor skal det ende hen.

 

image1-4

4 kommentarer

 • Carla

  Fie skal stoppet hun er jo så langt ude. Først tænkte jeg ej hun er da sød nok, men efter Divaerne i junglen synes jeg hun var latterlig og at hun sviner dig til nu efter i havde lavet fred, er slet ikke iorden. Håber du er ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er det bare vigtigt, det sidste du skriver. Jeg husker TYDELIGT hvordan Fie startede i medierne.
  Nemlig som mobbeoffer. Dengang tænkte jeg “Fuck, hvor er det synd for hende”

  Nu… Not so much…
  Hvor er det usselt, at behandle folk, som hun gør. Ydmyghed ville klæde hende en hel del

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Fie burde SERIØST stoppes, for hendes ord og handlinger!! Det er simpelthen IKKE i orden! 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte bedsted

  Hun er bare for meget hende Fie. Hvad foregår der oppe i hovedet på hende. Når hun åbner munden er jeg allerede stået. Hun skulle jeg være et forbillede for andre unge piger. Jeg tager hatten af for dig Caroline…..respekt 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der pisser mig af!