Moniques og mine helt ÆRLIGE meninger om de nye paradisoer

Ny identitet?

image1-5
Kære alle og velkommen tilbage. Jeg har en rimelig stor nyhed, som jeg vil dele med jer. Jeg har gået og samlet mod til at komme ud med det længe nu, men først forleden dag tog jeg mig sammen og kom ud med det i et interview hos TV3. Interviewet kan ses her

Sagen er den, at jeg har været på operationsbordet. Jeg har simpelthen valgt at få lavet mit ansigt HELT OM! Jeg har fået lavet min næse, hage, implantater i kinderne og brynløft.

Nu tænker mange nok “hvad fanden sker der” og det forstår jeg godt! Grunden er meget simpel. Jeg er træt af at blive genkendt og kaldt onani Caroline.

Øgenavnet startede år tilbage af ekstrabladet og siden da, har det hængt ved. Jeg har længe prøvet at slippe af med det, men desværre uden held. Så jeg fik nok. Jeg ringede derfor til en klinik og fortalte om min problemstilling og blev heldigvis mødt af meget hjælpsomme folk. De kunne sagtens forstå mig, så derfor fik jeg tid til en konsultation. Inde ved konsultationen fortalte jeg mine idéer og det samme gjorde de. Det viste sig, at man ikke kun kunne nøjedes med en operation, da jeg faktisk gerne ville ligne et helt nyt menneske, derfor har jeg været igennem flere.

Det skal lige siges, at jeg har gået og tænkt over at få lavet disse operationer i lang tid nu og har opvejet både fordele og ulemper, men kom til sidst frem til at jeg gerne ville tage chancen og få mig en ny identitet.

Om 1,5 måned får I lov at se mit nye jeg. Jeg må sige, at det har været en MEGET hård operation, så jeg håber, at I tager godt imod det. Men indtil videre ser jeg sådan her ud.

For flere detaljer om mine operationer, kan I klikke lige her og se det fulde interview.

Jeg håber, at I nyder påsken. Kram Caro.

Ps. dette er selvfølgelig bare en aprilsnar. Jeg har IKKE været under kviven. Jeg håber, at I morede jer trods alt.

image3 image2-1

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moniques og mine helt ÆRLIGE meninger om de nye paradisoer