Ny identitet?

Sandheder bag første afsnit af divaer i junglen

image1-8

Kære alle og velkommen tilbage. Som I nok allerede har regnet ud var mit sidste indlæg en aprilsnar.

Nu til dagens emne. I dag er divaer i junglen startet, og jeg har været mega spændt. I den andledning tænkte jeg, at jeg ville dele lidt om mine tanker om første afsnit og de ting, I ikke så på TV.

Jeg vil starte med at sige, at jeg synes, at første afsnit var vildt sjovt. Jeg havde i hvert fald en fest, mens jeg så det. Hvis de andre afsnit bliver ligeså sjove, glæder jeg mig virkelig! Jeg er så glad for, at TV3 og ikke mindst Warner Brothers og alle de fantastiske mennesker bag, har givet mig denne her skønne mulighed. Jeg må sige, at det har været en af de bedste oplevelser i mit liv.

Når men lad os starte med første emne. Nemlig mine brugte trusser. I afsnittet i dag ser vi, hvordan Janni fortæller, at jeg har trusser med sekret i, og at det er klamt. Jeg kan egentlig godt forstå, at hun synes, at det er klamt at se trusser med sekret i, men nu skal I høre, hvad der rigtigt skete. Inden vi kommer op i lortelejren fortæller Janni mig, at hun har set, at jeg har proppet nogle trusser i kufferten, som der er sekret i. Dette sker uden kamera. Jeg fortælller hende, at jeg havde travlt med at pakke og derfor ikke lige havde set, at jeg havde proppet dem i kufferten. Grunden til, at der er sekret i trusserne er, at jeg havde menstruation på vej ned i junglen. Vi ved jo alle sammen godt, at det er hvad der kan ske, når man er kvinde. Både Rikke og jeg siger til hende, at det ville være nice, hvis hun ikke nævner det på kamera, hvilket hun siger, at hun ikke vil gøre og alligevel er det første hun gør at tage trusserne op af kufferten. Well done Janni. Og det er ikke fordi, at jeg er flov over, at jeg har lidt menstruation i trusserne, det er mere det med, at Rikke og jeg nævner for hende, at det ville være god stil af hende ikke at nævne det, hvor hun siger, at det skal hun nok lade vær med, og at hun så gør det alligevel. Men fuck det. Shit happens, og det var en sjov scene!

Lad og gå videre til næste emne. Nemlig at jeg godt kunne trænge til at komme en tur i fitnesscentret – sagt af Janni. Hun har da helt sikkert ret, jeg kunne da godt have brug for at tabe 1 kg eller 2. Er det ikke sådan de fleste kvinder har det? Men jeg gider ikke at bruge min tid i et fitnesscenter. Jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud, og jeg ved godt, at jeg ikke er tyk. Det kan godt være, at jeg ser lidt stor ud på tv, hvor man tager 5kg på, men tyk er jeg altså ikke. Så længe jeg selv er tilfreds, så er det sgu ligemeget, hvad andre siger. Det sjove i denne her scene er så, at der bliver klippet direkte over til, at vi træner. Det var MIG der spurgte, om vi ikke skulle dyrke morgengymnastik, for at lave noget sjov, og ikke Janni der foreslog det fordi, at hun synes, at jeg havde brug for det. Lagde I forresten mærke til, hvor god jeg var blevet, siden Paradise Hotel, til at squate? Haha.

Nu til sidste emne. Janni siger i første afsnit, at hun er træt af, hvordan Fie har planlagt alt. Udefra tænker man nok, at det hun mener er, at Fie har planlagt ting omkring, hvordan tingene skulle forløbe i første dyst, men dette er ikke tilfældet. Fie har nemlig siddet og skrevet til stort set alle de andre deltagere hjemmefra, hvem der skulle være med, og hvem hun ville spille sammen med. Udover at det er kontraktbrud så er det heller ikke i orden eller fair over for nogle af os andre.

Til sidst vil jeg lige gøre klart, at mit indlæg ikke er for at svine nogen til, jeg vil bare gerne fortælle jer sandheden.

Nu er mit hold i lortelejren, hvilket jo bare er noget lort. Men mon ikke vi nok skal klare den? Første dyst var i hvert fald hård. Jeg har aldrig prøvet noget ligende. Jeg troede, at jeg skulle besvime, jeg græd og var ved at brække mig. Måske jeg ikke skulle have haft alle de produkter med? Bare gas, selvfølgelig skulle jeg det. Bare ærgerligt, at det eneste produkt jeg ikke fik med var min shampoo. Så må man jo tage andre alternativer i brug, nemlig en badebombe. Og her vil jeg give Janni ret, for med ansigtsmaske i hovedet og en lyserød badebombe i håret, kunne jeg godt have gået for at være en i en gyserfilm haha.

Jeg håber, at I nød indlægget og glæder jer ligeså meget som mig til mandag i næste uge. Jeg kan love jer, at det kun bliver bedre og bedre for hver afsnit, der går!

Mange kærlige hilsner. Caroline.

 

image2-2

4 kommentarer

 • Det er mega fedt at du gør det klart, at du er tilfreds med din krop – og dit udseende! Flere burde have det sådan 🙂

  Det må være hårdt at alle og enhver, kan følge med i ens fysiske udvikling, når nu du er et kendt ansigt. Folk har det altid svært med forandring, og det er jo nok også derfor de føler trang til at ytre deres (negative) meninger.

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  du er mega sej og fkn sjov hepper på dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hepper på dig skat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Caroline først vil jeg sige: du er mega sej, og håber virkelig, at du kommer langt! 😄💪🏻
  Men må også lige sige, at jeg håber SERIØST, at du eller en anden sætter Fie på plads, fordi hun er da det mest ubehagelige og grove menneske, jeg nogensinde har set 😳😡 PLEASE JEG BER TIL AT NOGEN SÆTTER HENDE PÅ PLADS!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny identitet?