Sandheder bag første afsnit af divaer i junglen

Hvem er den voksne, mig eller dig?

image1-9

Kære alle sammen og velkommen tilbage på bloggen. I dag skal det handle om de grimme kommentarer, jeg modtager/læser på nettet.
Det her bliver for mit vedkommende det sidste indlæg, der kommer til at omhandle min vægt, mit udseende, min brystvorte, min kropsholdning og andet overfladisk foretagen.

Jeg har de sidste mange uger modtaget en masse henvendelser med screenshots fra diverse pigegrupper, hvor folk adspørger om de er ”team Caro eller team Fie”, eller diskussions lystne ”kvinder”, der debatterer, om hvorvidt jeg minder om Quasimodo eller Gollum, eller om mit stofskifte har ramt et lowpoint, der gør, at jeg ligner en grønlænder, der har fået 10 ml botox for meget. Tak for opmærksomheden, venner! Jeg er ovenud lykkelig for, at I bruger tid på at diskutere samfundsmæssige problemstillinger, der vedrører en så aktuel person…. Nemlig mig! Det er et kæmpe skulderklap, at man ikke kan scrolle Facebook ned, uden at se et billede af ens laksefarvet kjole, der ja, sidder lidt langt nede, med overskrifter som: ”OMG, HAR I SET CAROLINES BRYSTER? DE ER JO VED AT VÆLTE UD AF HALSEN PÅ HENDE”, eller Jodels omkring, at jeg har en kropsholdning som Karsten efter 48 øl på bodegaen.

Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor denne slags opslag som jeg decideret vil kalde for voksenmobning, ikke længere rammer mig. Jeg hviler nok i mig selv til at vide, at titlen som ”Onani Caroline”, bliver brugt imod mig for at skabe et irritations moment og for at devaluerer, hvem jeg egentlig er. Jeg er ikke bare en ”brystvorte” eller en forside på Se & Hør. Jeg er måske for mange af jer, en god historie og en I elsker at hade. Fred være med det! Det jeg egentlig vil frem til med dette indlæg er, at jeg de sidste uger, er blevet godt og grundigt trådt på. Og her vil de fleste folk jo mene, at når man vælger at være til offentligt skue og vise sit fjæs i bedste sendetid, så er man selv uden om det. Men er det ikke lidt det samme som at sige, at lille Peter på 6 år, også selv er udenom at få en skovl i fjæset, hvis han sætter sig i sandkassen med 4 andre børn og Camilla vælger at kaste skovlen direkte i skærmen på ham? Måske lidt.

Jeg tager alt, hvad i siger til mig. Godt og ondt. Jeg frasorterer og prøver at sætte mig ind i jeres perspektiv. Det kan selvfølgelig være svært, når kvinder der er +10 år ældre end mig, vælger at lave opslag efter opslag omkring hvilken forfærdelig person jeg er, ud fra et kjolevalg til Divaer i junglen. Jeg vil meget hellere se en saglig debat om noget der faktisk ikke er så overfladisk, og hvor jeg kan sætte mig ind i jeres sted. I skal have lov til at have den holdning I har. Men tag lige 5 min, en god ansigtsmaske og et fodbad måske, inden I poster noget grimt om et andet menneske og spørg jer selv: ”Hvorfor har jeg dette behov?”. Sæt en Disney film på og smæk benene op. Jeg vil vædde med, at I har noget meget mere nobelt I jer end at bruge jeres torsdag på, at kommentere på min vægtøgning. Så god torsdag babes!

 

image2-3  image3-1

18 kommentarer

 • Hej kom tilfældigt forbi din blog… ville bare lige hurtigt sige at du altså ikke er tyk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har altid godt kunne lide dig Caroline, lige siden jeg så dig i Paradise.
  Jeg er vild med at du bare er dig og ingen kunstig facade har. Jeg forstår slet ikke folks trang til at nedgøre dig. Jeg ville ønske at jeg selv var mere ligeglad med hvad folk tænker om mig.
  Du har sgu ben i næsen pige!!

  Sender dig et kram og styrke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Caroline.
  Mega-cool indlæg!
  Jeg synes det er virkelig ærgerligt, at du skal stå model til så meget latterlig og irrationel tilsvining, fordi der er en flok af mennesker, der kører hinanden op, så de glemmer koden for god opførsel. Det er måske en ringe trøst, men glæd dig over, at du hviler mere i dig selv end sådan nogle typer nogensinde kommer til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Du et sej , du er dig og tak for det. Forsæt med det. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstina

  Super godt indlæg, Caroline. Jeg synes du er en ener. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dimerra

  Du er et unikum Caroline! Og det klær dig at have fået lidt ekstra kilo på sidebenene. Jeg flækker altid af grin af dine opslag, for du siger det andre ikke tør men på en virkelig humoristisk måde.
  Gad sgu ikke at se paradise, da du ikke længere var med for det blev sgu for tørt!
  Hilsen en kvinde der er sådan cirkus 10 år ældre, men stadig synes du er et godt forbillede for de unge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cecilie

  Jeg forstår ikke at folk siger at du er blevet mega tyk, du har da bare fået former, og for den sags skyld, flotte former.!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Helt sikkert dit bedste indlæg ever, Caroline❤️virkelig godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Hej Caroline forstår dig godt .med hensyn til al den kritik du får lad det gå ind af det ene øre og lad det lige så stille gå ud af det andet. Også vil jeg sige det kan nok ikke helt undgås når man optræder i medierne .Vil der altid være haters. Men husk der er også altid nogen som elsker dig .✔
  Jeg synes personligt at du er pisse hamrende lækker .og at du har nogle dejlige curver🍑👍og synes du skulle vise dem noget mere og undskyld mit ligefremme 😉.og at det er en fornøjelse at se på dig i tv 😘 tak for det Caroline 😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Hej Caroline forstår dig godt .med hensyn til al den kritik du får lad det gå ind af det ene øre og lad det lige så stille gå ud af det andet. Også vil jeg sige det kan nok ikke helt undgås når man optræder i medierne .Vil der altid være haters. Men husk der er også altid dem som elsker dig .✔
  Jeg synes personligt at du er pisse hamrende lækker .og at du har nogle dejlige curver🍑👍og synes du skulle vise dem noget mere 😉.og at det er en fornøjelse at se på dig i tv 😘 tak for det Caroline 😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Kender dig faktisk kun fordi at du er blevet Danmarks nye yndlings mobbeoffer.
  Synes det er så utrolig synd for dig, du har både min sympati og empati. Det kræver en stærk person at kunne stille sig op, holde fast i sine overbevisninger og blive ved med at være sig selv i al denne modgang. Stor respekt herfra.
  Altså der er sikkert mange ting som du foretager dig som jeg er uenig i, nok derfor jeg afholder mig fra at gøre de selvsamme ting. Synes det er sørgeligt at opdage at intet har ændret sig siden jeg var ung, faktisk så er tonen kun blevet endnu mere væmmelig og jeg kan blive så harm. Det mest vederstyggelige er dog at være vidne til alle de såkaldte respektable voksne der deltager i denne afskyelige og degraderende opførsel. FØJ, SKAM JER!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er så enig!
  Jeg synes det er så ærgerligt og bekymrende at voksne mennesker ikke kan finde ud af at behsndle hinanden ordenligt.
  Alle er enige om at børn, der mobber børn er noget værre skidt. Men hvad med de voksne? Jeg synes det er et rigtig flot og velformuleret indlæ- sådan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er fantastisk Caroline!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Fuck dog bare dem… Jeg syns du er noget af det ærligste og mest fantastiske der længe er sket på dansk tv… Jeg er klart på dit hold… onani eller ej.. er i grunden kvinde på 29 og mor til 2… og du må i grunden passe dem begge bare lige for at få den med osse.. more power to you babe… 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg forestiller mig at vi to er så forskellige som noget kan være. Jeg er sådan en med mand og barn der har høns i baghaven og som hygger mig med at strikke eller gå i skoven. Men jeg har simpelthen den dybeste respekt for dig Caroline. Det er så vigtigt det du skriver. Det er SÅ LAVT at tale ned om andre menneskers udseende og gøren og laden. Du må jo vække en usikkerhed i dem, og ellers glæde dig over at det er mangel på intelligens at være så socialt ubegavet som de der må have behovet for at ytre sig sådan. Du ser skøn ud, og du fortjener ikke at få andet end det at vide! God aften til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesnett

  Hej Caroline
  Godt brølt!!! Jeg er meget enig!
  Keep being you Darling!!! Du er god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Så sandt som det er sagt! Grunden til folk oftest skriver unødvendige grimme ting om andre, er at de har det dårligt selv. Det er bare en skide nipple, et par trusser osv.. det er ikke så skide vigtigt. Dejligt og ærligt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheder bag første afsnit af divaer i junglen