Hvem er den voksne, mig eller dig?

FORÅR I LUFTEN – OP TIL 70% RABAT!

caroo
Køb det her
: 1. Sporty trøje, her / 2. Sporty joggers, her /3. Nly dress, her / 4. Moss CPH T-shirther /  5. Denim shorts, her / 6. Skuldertaskeher / 7. Playsuit, her   / 8. Nly lingerie, her /

Kære alle og velkommen tilbage på min blog.
Dette indlæg omhandler tøj, hvilket er et meget efterspurgt emne her på bloggen. Jeg elsker mode, og jeg elsker tøj! Men det jeg elsker allermest, er at handle via. webshoppen Nelly. Det gode ved webshops er nemlig, at man kan sidde hjemme på sin flade og shoppe løs – derudover har de jo et kæmpe udvalg af tøj på Nelly, og det meste af det, er virkelig billigt! Derfor har jeg fundet en masse tøj, jeg håber I kan lide. Meget af det som jeg har fundet ovenover, er på tilbud, og der er en masse penge at spare, og jeg har selvfølgelig allerede bestilt noget af det hjem selv. Tøjet koster nærmest ingenting, sølle 79 kroner pr. del for fx joggingsættet! I really love it. Især fordi, at jeg er på SU og ikke selv svømmer i penge, men det her tøj er noget, alle kan være med på, virkelig fedt!

Der er direkte links ovenover, ellers kan I se hele Nelly’s udvalg af udsalgsvarer, HER

God shopping piger!

love

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er den voksne, mig eller dig?