FORÅR I LUFTEN - OP TIL 70% RABAT!

Forventer I et modsvar?

hgjuhj

Hej allesammen og velkommen tilbage på min blog. 2. afsnit af Divaer i Junglen rullede over skærmen i dag og i takt med det, kom der en beskyldning om, at jeg er en løgner. I forventer nok det klassiske modsvar fra mig, som jeg gang på gang skal lave for at forsvare mig selv og mine handlinger, både sande og falske.

Men ved I hvad? Det får I mig altså ikke til denne gang. Drama for mig er blevet så trættende, det giver mig en unødvendig hovedpine, og det er spild af min tid. Jeg er træt af, at jeg ikke kan leve mit liv og gøre, som jeg vil, uden at en visse person, skriver om det. Jeg vælger derfor at trække mig fra drama, og jeg vælger at tage mine kampe med omhu, og nogen mennesker fortjener simpelthen ikke min opmærksomhed.

Jeg har kun en ting at sige, og det er at jeg står ved de ting, som jeg siger og gør. Jeg kan med hundrede procent sige, at jeg ikke er en løgner, og mere har jeg faktisk ikke at sige til det. I’m out!

Anyway… Jeg har næsten lige set aftenens afsnit af Divaer i Junglen, og jeg synes faktisk, at det var et underholdende afsnit, og at vi vandt luksus lejren, var en sejr, så fedt altså! Der er indtil videre blevet uddelt en diamant, og den vandt Maja, hvilket var velfortjent – go Maja!

Jeg synes, at mit hold klarede det virkelig godt i dysterne i dag. Jeg er glad for, at mændende er kommet ind, det skaber en god balance i lejren.

Nu hvor, at vi er i luksuslejren, kan jeg endelig vaske mit hår ordentligt med shampoo og ikke med en badebombe, det er virkelig det bedste, der er sket længe i junglen haha.

Jeg glæder mig til at se næste uges afsnit, og det bliver spændende at se, hvem der løber afsted med diamanten der. I må have det skønt!

love

2 kommentarer

 • Nanna Møller

  Sejt skrevet, Caroline! Jeg kan godt forstå at både dig og Rikke er træt af det evige drama.. Fie og Janni laver godt tv, zet kan vi blive enige i, men lad nu tv være tv og stop dramaet når kamaraerne er slukket..

  Håber du vinder det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jolene

  Du er for sej Caroline :)! Flot af dig at du har lagt kampen mod Fie bag dig.. du er meget bedre end det og hun fortjener kun synes af din ryg når du helt elegant går væk fra hende og hendes unødvendige drama! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅR I LUFTEN - OP TIL 70% RABAT!