Forventer I et modsvar?

Mere end “bare” et ansigt på TV?

image1-10
Hej alle og velkommen tilbage! Jeg beklager, at jeg ikke har fået blogget så meget på det sidste, men det skyldes, at jeg har ligget syg. Derfor har jeg haft rigeligt tid til at tænke over mit næste indlæg her på bloggen, og samtidig bliver indlægget en smule mere eftertænksomt, end det plejer at være.

Som de fleste af jer ved har jeg været i realitybranchen i snart 3 år, og har derfor en masse oplevelser med i bagagen. Det er en kendt tendens, at så snart man har været på TV, så er man allemandseje for hele familien Danmark. Det mener jeg både er en god ting, men samtidig også kan have sine skyggesider. Jeg har intet imod at være en offentlig person, ellers ville jeg jo aldrig have deltaget i de programmer, jeg har. – Men, betyder det, at jeg kun er en realitydeltager og ikke mere end det? Det vil jeg prøve at give jer lidt mere indsigt i med dette indlæg.

Det er som om, at folk tror, at når man deltager i reality-TV så laver man ikke andet end det, og samtidig bliver man sat i bås som værende mindre intelligent, og kun fungerer som fulderik på TV. Det synes jeg er ærgerligt! For jeg mener ikke, at jeg hverken er uintelligent eller kun dur til at drikke mig stiv og te mig på TV. Jeg ved selvfølgelig godt, at der er en overordnet holdning til reality-TV, og dem der deltager i dette, men jeg vil i hvert fald gerne gribe chancen for at sige, at jeg altså også er mere end ”bare en reality-deltager”. Jeg ved godt, at jeg selvfølgelig ikke skal være statsminister efter jeg har onaneret på TV, og det at jeg har deltaget i diverse programmer måske indsnævre mine jobmuligheder. Men, det var et valg jeg tog, og som jeg stadig står 100 procent ved i dag. Jeg elsker nemlig at lave reality, og jeg elsker at få lov at prøve mig selv af i de situationer, som jeg bliver sat i som deltager. Fordi, man skal huske på, at når man deltager i et program er det jo ikke kun privatpersonen Caroline Petersen I ser. Det er også Reality-Caroline. Ligesom alle andre der deltager i sådanne programmer. Det skal ikke forstås som, at jeg er et helt andet menneske, når jeg er derhjemme og kan smide mig på sofaen med en ordentlig omgang bland-selv slik, men at der er grænser for, hvor meget man kan nå at vise af sig selv på de få minutter, I får lov at se med. Jeg går kun ind for, at man skal være sig selv på TV og i virkeligheden, og den I ser på TV, er også den i møder i virkeligheden. I skal bare huske på, at på TV er rammerne anderledes. Der er man presset i en jungle, eller sidder på et luksushotel, hvor man står i en situation, der gør, at man handler anderledes og mere ekstremt, end man ville have gjort derhjemme. Desuden, er det også svært at få hele ens personlighed igennem, når man laver TV, fordi let’s face it: Det ville sgu da være kedeligt, hvis alle reality-deltagere skulle fortælle hele deres livshistorie i hvert program. Derfor vises kun de spændende sider af ens personlighed, og derfor også de sider folk kan have de stærkeste holdninger og følelser omkring. – Hvilket jeg ikke kan bebrejde dem! Jeg vil da også hellere se på folk, der er grænseløse, følelsesramt og siger sjove ting! Det jo lidt det, det hele går ud på.

Samtidig vil jeg bare gerne lige nævne det, da det til tider kan tage overhånd, hvor folk tror de kender en person, bare fordi de har set dem et par gange på TV. Det skal ikke hedde sig, at jeg sidder og tuder over at være et kendt ansigt, fordi sådan er det på ingen måde. Jeg elsker som sagt reality, og jeg vil blive ved med at lave det så længe jeg kan få lov!

Det jeg vil med dette indlæg er bare at sige, at jeg er mere end ”Caroline fra paradise” og ”Caroline fra Divaer i Junglen” osv. Derfor vil jeg give jer muligheden for at lære mig endnu bedre at kende, og skulle I have spørgsmål, er I velkommen til at stille dem i kommentarerne nedenunder indlægget, så kunne jeg måske lave et nyt indlæg med spørgsmål fra jer? – Skriv i kommentarerne hvis det har interesse!

Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv, som I ikke hører om på TV.

Til dagligt går jeg i skole, og man skulle ikke tro det, men jeg er faktisk ret vild med det. Mit yndlingsfag er matematik, som jeg har en okay stor passion for. I min fritid er jeg som de fleste andre unge mennesker. Jeg går i byen, jeg hygger mig med mine venner og veninder. Jeg elsker at komme hjem efter skole og bare få lov at smække benene op. Så, ja.. Jeg har et normalt liv, når jeg ikke laver TV. Måske har jeg lidt mere drama i mit liv, end så mange andre, men altså hahah!

Jeg håber, at I synes om indlægget.

 

love

 

image2-4

2 kommentarer

 • Anonym

  Virkelig latterligt, men jeg elsker, at du har styr på din grammatik.
  Fie fx. Stinker til grammatik, men hævder konstant, at hun er så klog og dygtig.
  (Man kan sagtens være den klogeste i verden, uden at være akademisk dygtig.)
  Men din grammatik er så god, og du satte kun et komma forkert. Jeg synes det er så fedt, for du viser jo lige præcis, at man ikke nødvendigvis er den dummeste i verden bare fordi, at man er med i reality.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kunne være fedt at høre om dine drømme og ønsker for fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forventer I et modsvar?