Mere end "bare" et ansigt på TV?

Drama i junglen!

image1-11

Hej alle sammen og velkommen tilbage på bloggen! Så rullede 3. afsnit af divaer i junglen over skærmen her til aften. Og man kan roligt sige, at der skete lidt.

Sikke et drama her til aften, hva’? Og sikke en fest vi havde. Jeg havde i hvert fald fået noget indenbords, hahah! Bølgerne gik lidt højt, og det er der jo ikke noget at sige til, når man har drukket.

Jeg har tidligere skrevet her på bloggen, at jeg ikke gider mere drama, og sådan har jeg haft det længe også før vi tog til junglen… Men, så alligevel! Så kunne jeg ikke helt styre mig.. Hvilket I alle sammen godt kunne se og høre på mig. Rikke er min veninde, og en jeg har fået det super godt med dernede. Vi kendte hinanden hjemmefra, men har kun fået et tættere forhold i Junglen. Så det var klart, at det faldte mig helt naturligt ind at forsvare hende og selvfølgelig også forsvare mig selv. Min reaktion var måske lige over grænsen, men jeg var temmelig fuld og derfor også virkelig følelsesladet.

Jeg synes i hvert fald, at det var et rigtig sjovt afsnit her til aften, og hvor var det fedt Rikke, at fik diamanten, den var virkelig velfortjent!

Jeg håber ikke, at der kommer flere dyster, hvor vi skal spise klamme ting, det slog mig helt ud! Hjemmefra havde jeg set ligende dyster, hvor folk skulle spise klamme ting, og da jeg så det på TV, tænkte jeg ikke, at det kunne være så slemt, som det så ud til. Men tro mig, det var det! Puha.

Så endte mit hold i lortelejren igen, det var lidt stramt. Men vi må prøve at hole humøret oppe til næste afsnit! Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt, hvad med jer?

Ps. hvad synes I om min sangstemme? Hahahha.

Rul ned for at se mine ansigtsudtryk til maden.

love

image5

 

image3-2

 

image2-5

 

image1-13

5 kommentarer

 • Sjanne

  Men hørte du ikke Rikke sige til ham der at hun havde dig om hendes lillefinger.. og han havde den anden mand. Dette er på ingen måde hate. Synes bare det var tarveligt. Men synes virkelig Janni var ond overfor jer. Jeg holder helt sikkert med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Møllebæk

  Hej Caroline. Jeg elsker dig. Forstår godt du gjorde, det du gjorde i afsnittet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Caroline. Jeg vil bare sige at jeg synes det er så flot af dig at du hæver dig over dem der taler så grimt til dig og om dig. Jeg har set afsnit 3 af divaer i junglen, og du kunne have brugt dette indlæg til at synke ned på deres niveau og svine dem til som de har gjort ved dig, at du ikke gør det, gør dig til et større forbillede end de nogensinde bliver 🙂 du kan godt være stolt af dig selv. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..

  Synes ærligt ikke det var særligt voksent af Janni at gå i den anden lejr og starte al den drama for så at tage lige direkte hjem.. Du er sku helt ærligt den der er mest ægte og mest sig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Caroline. Jeg elsker at følge med på din blog, synes sku du gør det godt. 🙂
  Nu til mit spørgsmål. – hvad skulle I spise?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end "bare" et ansigt på TV?