Drama i junglen!

Har jeg tabt mig?

image1-14

Kære alle og velkommen tilbage. Nu er det endelig blevet varmt, vildt fedt! Nyder I det gode vejr, ligeså meget som mig? Det gælder jo om at nyde det, inden kulden sætter ind igen.

Når nu til emnet. Som mange af jer ved, er det ikke kun gode kommentarer, jeg har fået med på min vej i tidens løb. Bl.a. er jeg blevet kaldt fed, efter jeg har vist mig til offentligt skue i bedste sendetid i divaer i junglen. Læs mit svar på det her Dengang sagde jeg, at jeg var færdig med at svare på overfladisk foretagen, så derfor handler dette indlæg IKKE om de grimme kommentarer, jeg modtager.

Flere og flere har nemlig skrevet til mig og spurgt, om jeg har tabt mig. Derfor besluttede jeg mig nu for at lave dette indlæg, selvom jeg egentlig havde tænkt mig at vente.

Og netop vægt danner grundlag for dagens emne, for har jeg tabt mig?

Først vil jeg lige understrege, at jeg aldrig har været flov over/ked af min krop, da jeg aldrig har været tyk. Faktisk er jeg bare ganske normal vægtig. Det kan I også læse om her

Men samtidig med det kan jeg også godt savne min gamle krop, når jeg om aftenen sidder og glor selfies igennem for at finde det rigtige at poste, og så lige falder over gamle billeder, hvor min krop stod så skarpt. Hvem kan blame mig for det? Desuden er det snart sommer og bikini tid, og der vil de fleste jo gerne stå lidt skarpere.

For snart tre uger siden besluttede jeg mig derfor for at prøve og gøre noget ved min krop. Jeg har hele tiden sagt, at man ikke kommer til at finde mig svedende i et fitnesscenter, og det gør man altså heller ikke! Til gengæld har jeg lagt min kost helt om!
De sidste 18 dage har jeg levet af havregrød, alle mulige forskellige slags salater, grøntsagssuppe og rugbrød. Og det har VIRKELIG hjulpet. Opskrifterne på de forskellige ting, har jeg googlet mig frem til. Nogen synes måske ikke, at det lyder som det lækreste, men man kan faktisk gøre f.eks. en salat ganske lækker.

Udover det har jeg installeret en app: Lifesum, som tæller alle mine kalorier. Jeg scanner mine madvarer ind, og kan på den måde se præcis, hvor mange kalorier jeg har indtaget. Dette er IKKE en reklame for appen, men af ren lyst, da jeg synes, at den er helt genial.

 

image1-15

 

Så har jeg selvfølgelig også dyrket motion ved at løbe nogle ture, men det er faktisk ikke motionen, jeg har valgt at sætte mest fokus på, det er min kost.

Personligt synes jeg, at det er hårdt at være på kur. Jeg er vant til at fylde min mave med unødvendige kalorier, så det er en livsstilsændring for mit vedkommende.

Især er det hårdt at være på kur, når man kan mærke den lille sult komme snigende, og man ved, at man har en plade chokolade liggende ude i skabet, men også godt ved, at det ikke nytter noget at spise den. Nemlig sulten er rigtig god til at få en på afveje i løbet at kort tid. Men der det vigtigt at holde fast og være stædig. Jeg er af person meget stædig, og hvis jeg er sulten, og det eneste jeg har liggende i skabet er chokolade, så venter jeg med at spise til, at jeg har handlet og lavet min mad.

Dette kan dog være svært, derfor er det smarteste helt sikkert at have sunde snacks i nærheden af en hele tiden. Jeg er bare så dårlig til at få købt ind til flere dage af gangen, haha.

Men stædighed, et godt mindset og viljestyrke, det er virkelig det der skal til!

Jeg har mange gange sat mig for noget og så overholdt det en uge og så stoppet igen. Jeg har også prøvet mig frem med kalorieapps før i mit liv og overholdt det en uge og så stoppet. Men denne her gang er jeg bare så opsat på, at det skal lykkedes, og derfor er jeg også nået langt allerede.

Når nu til det de fleste gerne vil vide, for hvor meget har jeg tabt mig? Jeg har tabt mig 2,8 kg på 18 dage, og jeg er mega stolt. Jeg er (undskyld mit sprog) pisse ligeglad med, om I ikke tror på mig, eller at I måske synes, at det ikke er meget, for jeg er pisse stolt af mig selv!

Dog havde jeg som sagt ikke tænkt mig at lave dette indlæg endnu, da jeg næsten først lige er gået i gang, og man ikke kan se de store resultater endnu. Men da folk spurgte, kunne jeg alligevel ikke lade vær. Derfor vil jeg opdatere jer igen om en måned for at vise jer, hvor langt jeg er nået på det tidspunkt.

Jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal tabe mig vanvittig meget, da jeg ikke er interesseret i at blive undervægtig. Man skal huske at stoppe mens legen er god. Derudover skal man også have lov til at spise lidt usundt en gang om ugen, hvis det er det, man har lyst til.

Til sidst vil jeg lige understrege, at jeg aldrig har sultet mig selv og ikke gør det, da det på ingen måde er vejen frem. Sund kost, det har jeg gjort underværker i min situation! Og det kan jeg anbefale!

 

love

 

image2-6  image5-1

3 kommentarer

 • Anonym

  1900 kcal er meget hvis man skal tabe sig, med mindre man har et meget højt stofskifte. Mange kvinder har en hvileforbrænding på omkring 1500 så det vil sige man skal forbrænde ca 5-600kcal på træning hvis man skal ligge i underskud på kalorier hvis man indtager 1900. Tænker Caroline gør det der er helt rigtigt for hende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan, vildt godt klaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du skal da have nogle flere kalorier indenbords! Ja, du skal ligge i kalorieunderskud, men 1200 dagligt er alt for lidt. Jeg er 169 høj og vejer ca 65 kg, og når jeg er på diæt får jeg ca 1900 kcal og taber mig stadig. Hvis jeg var dig, ville jeg få lagt en kostplan, så du er sikker på, at få opfyldt alle depoter korrekt. Derudover, så er 2,8 kg flot, og du skal ikke tabe dig hurtigere end det. No hate, kun erfaringer og råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drama i junglen!