Derfor sagde jeg nej!

Svamp i numsen og uhygiejnisk?

acxzds

Hej alle sammen og velkommen tilbage.

I dag kommer indlægget direkte fra hjertet af. Der kommer ikke til at blive lagt skjul på noget, da jeg simpelthen har fået nok, af de beskyldninger, jeg får. Jeg er efterhånden træt af alt det overfladiske, hvor det hele skal se så picture perfect ud.

Som nogen af jer måske ved, har Janni og jeg valgt, at slutte fred. Efter hele det cirkus, der nu har kørt så længe i medierne, og alt det drama vi har haft udestående. Det var faktisk mig, der valgte at være den voksne og tage kontakt til hende. Da jeg ikke har Janni’s samtykke til at poste den del af samtalen, hvor Janni svarer, får I lov at se min besked til hende i stedet.

thumbnail_image1 thumbnail_image2

På trods af det! Så går der ikke særlig længe, og så sviner hun mig gudhjælpemig til igen og denne gang i radioen! Ikke nok med det, så siger hun, at jeg ikke tørrer mig i numsen og har svamp i numsen. – Helt ærligt, hvad i alverden er det for noget at fyre af? Hvor kommer det her fra? Er vi tilbage i 0. klasse?

I svaret fra Janni, skriver hun bl.a., at jeg har en fremtid at tænke på. Og det er jo helt rigtigt. Men har hun altid tænkt på sin fremtid, med de ting, hun har lavet da? Hun skriver også på sin blog: “Med hensyn til Rikke, kan man jo gå tilbage i arkiverne, og finde hende for 6 år tilbage. Det taler for sig selv….” Og selvfølgelig kan man gå tilbage i arkiverne og finde noget knap så flatterende om hende og mig også. Men hvordan har hendes egen fortid været? Hvad mon der dukker op, hvis jeg googler hende 6 år tilbage?

Jeg havde sagt, at jeg var træt af drama og tro mig, det er jeg virkelig! Men, altså. Der er virkelig også grænser for, hvad jeg kan og skal finde mig i. Derfor vælger jeg nu, at lægge svesken på disken.

Jeg har tiet så længe nu, og nu kan jeg bare ikke mere. Jeg har hverken skrevet grimt om den ene eller anden, da jeg som sagt ikke gider deltage i mere drama. Men, jeg gider ikke stå model til en 47-årig kvindes barnlige mobberi, det gider jeg simpelthen ikke. Tænk, at man i den alder overhoved gider bruge sin tid på sådan noget. Hvordan kan hun have behov for at svine en 20-årig til på den lave facon? Hvorfor ryster hun ikke bare på hovedet og opfører sig som den succesfulde modne dame, hun selv synes, hun er? Jeg synes, at det er uklædeligt og mangel på den klasse, hun mener, hun har. At en dame i den alder overhovedet gider at deltage i sådan noget drama, jeg begriber det ikke, man skulle tro, at hun havde bedre ting at tage sig til. Derudover kan jeg heller ikke forstå hvorfor, at Janni har behov for at svine mig, og for den sags skyld Rikke til. – især EFTER vi har sluttet fred.

Jeg er ganske enkelt træt af at skulle ligge skjul på mine oplevelser med Janni, så her får I dem fra mit perspektiv!

Der sker det nede i junglen, at Janni pludselig trækker Rikke til side, og jeg vælger selvfølgelig at gå med. Dér fortæller Janni til Rikke, at hun ikke kan få plads nok, da hun syntes, at Rikke fylder for meget i gruppen. Det forstår ingen af os, så Rikke spørger, hvad Janni mener. Det Janni mener er at, Rikke er alt for klog og siger for mange kloge ting, (Jeg kan ikke helt forstå, hvad der er i vejen med, at være klog, men okay!) så Janni slet ikke kan få lov at få et ord indført. Udover det, fyrer Janni også lige af, at Rikke aldrig vil kunne være med i forsidefruer grundet hendes liv simpelthen ikke er spændende nok. – Helt ærligt? Hvor gammel var det du var igen? Jeg forstår ikke den der “min far kan tæve din far”-mentalitet, det sgu for meget til mig.

Anyway, fordi jeg ikke var enig med Janni i hendes barnagtige påstand, så hun sig selvfølgelig også sur på mig. Forestil jer det lige: I bliver trukket til siden af en der er over dobbelt så gammel, som jer selv. Jeg følte mig tilbage i folkeskolen, når man blev sendt op til rektor, hahah! I hvert fald, jeg bliver også trukket til side af Janni og får en sviner, som I ikke så på tv. Det her drama var allerede igang lige, da mændene kom ind. Altså et stykke tid før den fight, man ser på tv.

Udover det, så vil jeg gerne lige knytte en kommentar til hvorvidt Janni skal kommentere noget som helst om min hygiejne. FYI, var jeg den der gik mest i bad, og modsat hende vasker jeg mig i numsen, og for den sagsskyld hele kroppen. Jeg squeezer ikke bare lidt sæbe op i numsen. Desuden, hvis vi skal snakke svamp, så tror jeg, man får mere svamp af at lade sæbe sidde oppe i numsen, end at vaske sig med en bruser.

I hvert fald, er jeg bare træt af det her cirkus. Jeg har virkelig prøvet at holde mig i skindet og være ligeglad, men det er simpelthen for svært. Især, når vi har sluttet fred, og hun så bare bliver ved og ved og ved. Det samme gælder Rikke, jeg bliver harm på hendes vegne, da jeg ved hun er en skøn pige. For lige at nævne afsnittet, da Janni forlod junglen, så ved jeg godt, at jeg overreagerede. Det var ikke okay, at råbe på den måde. Jeg var fuld og oprevet.

Liiiige, en sidste ting omkring den her latterlige misere. Janni gik alt for meget op i, at hendes kommentar omkring min hygiejne (som i øvrigt var ganske fin), og om hvor klam, hun synes, jeg var, kom MED i programmet. Hun blev altså fornærmet over, at den blev klippet ud. HVEM gør seriøst sådan noget? Hvilken dame i hendes alder siger sådanne ting om unge piger? Jeg kunne være hendes datter. Jeg synes det er helt vildt. Især fordi, at hendes egen datter er på min alder. Hvordan ville hun mon have det, hvis hendes egen datter, blev svinet til på den måde af en kvinde på 47 år?

Jeg ved sgu da godt, jeg ikke er perfekt. Og ved I hvad? Jeg synes faktisk det er pissefedt. Jeg er ikke en Vedbækspige med en rig mand, og et kæmpe slot på Strandvejen. Jeg er en pige fra Frederikssund, med en lejlighed og min normale indtægt kommer fra SU. Jeg er en pige der til tider råber alt for højt, og måske ikke altid tænker over, hvad jeg siger. Samtidig er jeg også en stolt pige, og der er ting jeg ikke finder mig i. Desuden er jeg også nogen gange lidt mere åben, end så mange andre, hahaha. Det ved I jo! Og I ved sikkert også godt, at jeg ikke er flov over mig selv, på nogen som helst måde.

Jeg er nemlig helt tilfreds med, at være pisseuperfekt.

Rikke og jeg har i dag været i Radio24syv også. Klippet af det, kommer op inden for de næste dage. Her talte vi bl.a. om dramaet med Janni, men også om andre ting angående divaer i junglen, jeg sætter linket ind, når det er ude.

love

5 kommentarer

 • Caroline

  Du er skide sej Caroline, at du tør at ‘dræbe’ det her drama. Kan godt forstå dig, du er for vild! Tak fordi at du er dig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du er for sej! Man skal ikke finde sig i hvad som helst, og det viser du nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S Dantes

  Jeg syntes du er fucking Nice og alle dem der syntes anderledes, er helt væk! Fuck hvor ville det være fedt at have dig som veninde, fordi du er virkelig noget specielt (på den gode måde altså) 💪🏽❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hej Caroline, fedt du skriver lige fra hjertet igen❤️. Personligt syntes jeg at dine indlæg er rigtig gode, men du svarer lidt for meget på hvad Janni/Fie/andre skriver. Du er over det!!!. Jeg ville elske bare at få et blogindlæg OM dig, fritidsinteresser fx?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det frygteligt at se sådan nogle voksne mennesker altså Fie og Janni. De burde være gode forbilleder for de unge mennesker, som følger dem via de sociale medier og igennem programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor sagde jeg nej!