Svamp i numsen og uhygiejnisk?

Sandheden om den evige bitchfight!

thumbnail_image1-2

Kære alle og velkommen tilbage på bloggen!

I dag rullede 5. afsnit af Divaer i junglen over skærmen og ligesom jeg plejer, vil jeg knytte lidt kommentarer til det.

Lad os starte med mit og Fies forhold.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi igennem længere tid har haft en fight kørende. Dernede var der også en masse tøsefnidder mellem os. Da vi så endelig besluttede os for at slutte fred i afsnittet i dag, blev jeg faktisk helt vildt lettet!

Det tager virkelig hårdt på en, at man hele tiden bliver svinet til og man skal ud og forsvare sig selv omkring nye ting hele tiden. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke havde været hårdt rent psykisk.

Jeg mente det hundrede procent, da jeg sagde til Fie, at jeg gerne ville slutte fred. Samtidig, havde jeg dog mine bange anelser om, at ligeså snart vi ramte Danmark ville hun starte fighten igen. Som jeg faktisk også sagde på TV, og ganske rigtigt skete det! Det skete faktisk en halv time inden vores forpremiere på Divaer i junglen. Der havde hun lagt noget nyt, grimt op om mig. Hun havde bl.a. kaldt mig nogle grimme ting og sagt, at hun kun havde sluttet fred med mig af taktiske årsager. Da pressen spurgte mig ind til vores forhold den dag, var det eneste jeg sagde, at jeg troede, at vi havde sluttet fred. Hvilket jeg så lige havde fundet ud af, at vi ikke havde. Jeg var virkelig forvirret! Især fordi, vi have skrevet lidt sammen, efter vi kom hjem. Endda rigtig pænt til hinanden! Så det kom faktisk som et chok for mig.

Dagen efter forpremieren havde hun oprettet et blogindlæg om mig, hvor hun kom med nogle grove beskyldninger og talte rigtig grimt om mig. Dér blev det for meget for mig, og da valgte jeg at gribe ind, hvilket I kan læse her.

Jeg skrev følgende: “Jeg har ikke lyst til at sidde og svine Fie til længere, da det her har stået på i så mange år. Jeg mente det virkelig da jeg sagde til hende, at jeg gerne ville slutte fred. Men ja hvad gør man ikke for lidt medietid?”

Lige præcis medietid, tror jeg, er det der driver hende. Hvis ikke, aner jeg det simpelthen ikke. Jeg ved ikke hvorfor, at hun konstant har behov for at hakke ned på mig og tale grimt til mig. Jeg kan ikke gøre noget som helst, uden at hun skriver det på sin blog. Det er noget jeg er træt af, og i øvrigt har været længe. Selvom hun er ude af programmet nu, vil hun stadigvæk sidde hver mandag og kommentere på ting jeg gør.

Nå! Lad os snakke om noget andet.

Nemlig, at jeg græder i afsnittet. For ja, jeg fælder faktisk en tåre, da jeg hører, at Fie og jeg skal på hold sammen. Jeg tror ikke, at man forstår hvor sensitiv man er sådan et sted. Man lever i en slags bobbel, hvor man får frataget sig alt kontakt med omverdenen. Man har virkelig kun hinanden. Når man så pludselig skal være på hold med en, der har været så ondskabsfuld over for en, så rør det altså nogle følelser i en. En ting er, at skulle se hinanden hver dag i dysterne, men når man pludselig skal være så tæt sammen med sin fjende, der begynder det at være rigtig hårdt. Desuden er jeg også bare en følsom pige, som ikke er bange for at vise mine følelser.

Næste emne: Vi skal bo på vandrehjem!

Der kommer en op fra produktionen og siger, at vi skal pakke alle vores ting og flytte på vandrehjem. Jeg står bare og tænker, er det en joke? Så får vi af vide, at der er væltet et træ ovre i mændendes lejr. Det var altså lidt skræmmende. Godt der ikke skete nogen noget!

At blive opgraderet fra lortelejr til vandrehjem, dét kunne jeg ikke klage over! Så kunne man da få et bad og en ordentlig seng at sove i. Lækkert!

Alt i alt synes jeg, at det var et godt afsnit, hvor der skete en hel masse ting. Det var også nogle sjov dyster vi var oppe i. Både den på den røde løber, men også føle konkurrencen. Jeg var godt nok også nervøs, da jeg skulle stikke min hånd ind og føle, hvad der var i kassen. Men! jeg bed det i mig, da jeg virkelig gerne ville have vundet. Jeg synes også, at jeg klarede det godt. Hvad synes I?

Glæder I jer til næste afsnit? Det gør jeg i hvert fald! I kan læse mit seneste blogindlæg om sidste afsnit af divaer i junglen her

love

8 kommentarer

 • Tine

  Synes på ingen måde at det er underligt eller overfølsomt at græde da du fandt ud af at i skulle bo sammen. Fie mobber jo og jeg ville også græde hvis jeg skulle bo sammen med min mobber i Gud ved hvor lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Caroline, jeg ved hvordan du har det, jeg nyder at følge dig og læse på din blog, stor respekt for at du er som du er, jeg forstår dig så godt ang. Fie og stor respekt at du kan være voksen og stå ved den du er og du er skide smuk Caro! 👍 stor fan❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Caroline
  Jeg må være ærlig at sige at jeg er en af dem der synes alt det tøsefnidder er helt til grin. jeg ser programmerne, og kan ikke andet end at ryste på hovedet, og spekulere på hvorfor i dog vil udstille og gøre jer selv så meget til grin.
  Når det så er sagt, så føler jeg faktisk divaer i junglen har vist en mere sårbar side af dig, og jeg har til tider haft helt ondt af dig, fordi Fie virker så strid og brutal. Ingen tvivl om at det har da gået godt for Fie, men den måde hun ser ned på dig, og ikke mindst de andre, er helt forfærdelig.

  vær stolt af den du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline jeg syntes virkelig du er smuk og sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annika

  hej Caroline, jeg vil bare lige sige at jeg holder med dig i diva i junglen, og blev så glad da Fie blev smidt ud. Jeg er så træt af hun hele tiden skal sige dårlige ting om dig, for du god nok uden hende. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint skrevet, har enlig aldrig synes om dig! Men jeg har fået en hel anden synsvinkel på dig. Du gør et godt arbejde. Alt respekt, og godt du er kommet til fornuft❤️ Kh- Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så godt et indlæg! Man får løst til at læse det hele tiden ! Fordi du beskriver det simpelthen så godt og forstår godt at fie er den største bitch ! Jaer men fuck hende ? Blokere hende over det hele om kom vidre i livet! Du skal ikke bruge din tid på den bitch man! Forsæt det gode arbejde 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det må altså også sige lidt om Fie, at i alle programmer hun deltager i, er hun den første til at ryge ud. Folk kan jo ikke holde ud at være sammen med hende.
  Jeg syntes du klarer det rigtig godt Caroline, og jeg syntes faktisk du har været den store i den her konflikt og selvfølgelig forsvaret dig, hvem ville ikke gøre det, når der kommer så grove beskyldninger. Jeg syntes bare du skal prøve at ignorere Fie, hun bidrager med intet godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svamp i numsen og uhygiejnisk?