Sandheden om den evige bitchfight!

Lækre sommerben+20 procent rabat!

thumbnail_image7

Annonce for Pearl Wax.

Hej alle sammen og velkommen tilbage. I dag kommer indlægget til at handle om lækre glatte ben, nu hvor vi går sommertiden i møde, hvilket vil sige shorts tid! Jeg har nemlig en rabatkode til jer på 20 procent til de lækreste voksperler på markedet nemlig Pearl Wax! Rabatkoden er: CAROLINE20 og den bruger i bare, når I kommer frem til kassen, tryk her.

Jeg har efterhånden prøvet alt muligt forskelligt for at holde mine ben glatte om sommeren. Alverdens skrabere og voksmetoder, og intet har været særlig godt. Jeg er heller ikke god til, hvis det gør for ondt!

For et år siden fandt jeg så noget ved navn: Pearl Wax. Jeg brugte det hele sidst sommer til at være hårfri på benene, og det var simpelthen så godt!

Denne her sommer har jeg lavet et samarbejde med Pearl Wax. Det er helt oprigtigt mit yndlings produkt inde for hårfjerning, så jeg blev vildt glad, da de spurgte mig om et samarbejde.

For det første er det mega lige til. Man varmer de voks perler op, som man har bestilt, i 5-10 minutter, og det gør man i en gryde. Det skal helst være en voksgryde, sådan en købte jeg i hvert fald med. Sidste år brugte jeg min egen gryde, og lad mig være ærlig, det var et stort projekt og rengøre den igen, så et godt råd er at købe en voksgryde med, hvilket man også kan købe ved Pearl Wax lige her

Når voksen så er flydende, smører man det på, det område, man ønsker at fjerne hår – i mit tilfælde benene, og så venter man nogle sekunder, til det er stivnet, og så river man af. Jeg er normalt totalt sart, og synes sådan noget gør mega ondt, men lige det her var faktisk slet ikke så slemt.

Man kan få voksen i alle mulige forskellige farver med forskellige dufte. Jeg elsker personligt alle sammen, men især deres rose perler. De både dufter godt og har en fin farve.

Med Pearl Wax er man hårfri i 3-4 uger, hvilket vil sige, at man først skal vokse sig igen efter 3-4 uger. Det er super fedt! Når man barberer sig med en skraber, synes jeg kun det holder en uges tid.

Jeg vil give jer tre gode råd med på vejen, når I anvender Pearl Wax.

1. Start med at rengøre områderne I vil behandle, det gør hele processen meget nemmere.

2. Når I skal fjerne voksen, så riv det af hurtigt, så gør det mindst ondt.

3. Efter I har vokset jer, så smør noget olie eller creme på, så undgør I, at huden bliver irriteret. Det sker nemlig noglegange, når man vokser sig.

Nederst i indlægget sætter jeg nogle billeder ind, hvor jeg benytter mig af voksen.

Jeg håber, at I fik noget ud af indlægget, for at købe de lækre perler og få glatte ben, tryk her. Det er også her I kan bruge rabatkoden: CAROLINE20

 

love

thumbnail_image6

 

thumbnail_image1-3

 

thumbnail_image3

 

thumbnail_image5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om den evige bitchfight!