Lækre sommerben+20 procent rabat!

Hamsterkinder og diamanter!

thumbnail_image1-4

Hej alle sammen og hjertelig velkommen tilbage på bloggen!

I dag rullede 6. afsnit af Divaer i junglen over skærmen, og som jeg plejer hver mandag, vil jeg igen skrive lidt om det.

Lad os starte ud med hvorfor jeg valgte selv at tage diamanten, og ikke give den til Dennis. Helt ærligt, så er det her et spil. Jeg har førhen (f.eks. i Paradise Hotel) været meget naiv og alt for godhjertet, og det bed mig i røven dengang. Jeg måtte simpelthen tænke på mig selv den her gang. Vi er så tæt på finalen nu, så derfor stemte jeg på mig selv. Oven i det mener jeg, at jeg havde fortjent den. Det kan godt være, at jeg ikke er god til at lave bål og alt det der. Til gengæld har jeg altid holdt humøret oppe, hvilket jeg mener er vigtigt. Man er meget bedre til at præstere, hvis man er ved godt mod, end hvis man hænger med næbbet.

Så var der det med, at jeg blev meget glad for synet af en kage. Vi levede virkelig af kylling og ris dernede, så endelig at kunne få en kage, det var altså bare super lækkert. Jeg blev i hvert fald noget begejstret, som I også kan se. Jeg overdrev måske lidt, men jeg elsker også at drille folk, og at drille en som Dennis, det var virkelig sjovt.

Så er der folk der har skrevet, at jeg ikke kan tåle kage med den krop, jeg har. Og ved I hvad? Jeg er altså ligeglad. Jeg havde ikke fået kage i lang tid, og den kage var bare så lækker, jeg ville ønske, I kunne have smagt den! Til gengæld har jeg tabt mig 5kg siden hjemkomst, se bare billedet. Det er ikke fordi, at folk har skrevet, at jeg er fed, ligner en hval og stjæler hamsternes mad. Næh, det er faktisk fordi, at jeg altid har været meget tynd, og savnede den krop, især når jeg faldt over gamle billeder. Jeg skal dog ikke tabe mig og blive for tynd, men allerede nu, er jeg rigtig glad og stolt af mig selv! Det er jeg sgu! Er der noget i vejen med det? Det synes jeg ikke.

thumbnail_image2-2

 

Nu til kaloriedysten. Jeg synes, at dysten var sjov. Når jeg ser den nu, er det især sjovt, da jeg den dag i dag tæller mine kalorier via en app, og derfor har en del mere styr på det nu. Jeg synes vi samarbejdede godt og selvom man måske ikke ser det, så havde jeg faktisk okay styr på, hvor mange kalorierer der var i nogle af tingene. Plus, jeg er god til at regne!

Lad os snakke om Johnnys exit. Dernede synes jeg ikke, at Johny var særlig taktisk klog. (Jeg synes godt om Johnny den dag i dag, så det er på ingen måde ment negativt i nogen hensigt) Man ser det ikke i afsnittet, men Maja og jeg snakkede også sammen og blev faktisk enige om, at hvis vi kunne få Johnny med på idéen kunne vi smide Roed hjem. Vi vidste nemlig også, at Dennis ville stemme Roed ud. (Ham havde jeg nemlig også talt med, men det ser man heller ikke.) Så ville vi nemlig udgøre 4 stemmer, hvilket vil sige et flertal, og så var Roed røget hjem. Dette var dog ikke noget personligt mod Roed. Både Maja og jeg synes godt om Roed. Det var mere fordi, at han havde 2 diamanter og dermed var foran os alle. Da vi var så tæt på en finale, ville det være mest taktisk klogt at få ham ud. Dog ville Johnny ikke høre tale om, at smide Roed ud, da han var helt sikker på, at han kunne stole på Roed, selvom jeg fortalte ham, at det kunne han ikke. Nå! skidt pyt… Jeg synes, at alle drengene var søde, og på det personligeplan var det ærgerligt, at en af dem skulle hjem nu, men sådan er spillet nu engang.

Den sidste dyst man ser med vandmelonerne, klarede Rikke og Dennis virkelig godt! Rikke har så meget power i sig og er virkelig en sej kvinde, synes jeg! De sikrede lige vores hold en sejr og endnu en diamant. Tror I, at vi holder vores løfte og giver diamanten til Dennis? Det kan I finde ud af i næste afsnit. Jeg glæder mig hvert fald til at se næste afsnit, det håber jeg også I gør.

Tak, fordi I læste med!

love

thumbnail_image4

2 kommentarer

  • Fuck hvad andre siger om din krop☺️Det er godt gået at du har tabt dig sådan.
    Elsker at følge dig på tv, du er så sjov ig umiddelbar.
    Så lige Paradise hvor du endte i finalen i går, øv æv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er bare så sej Caroline jeg har altid godt kunne lide at du siger tingene som de er og glæder mig til at se hvad der sker på mandag i junglen .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sommerben+20 procent rabat!