Hospitalsture og min oplevelse i Ecuador!

Derfor vandt jeg ikke!

thumbnail_image1-1

Kære alle og hjertelig velkommen tilbage!

I dag rullede 8. og dermed sidste afsnit af Divaer i junglen over skærmen. De sidste mange mandage har mine indlæg handlet om det. Det har faldet mig meget naturligt ind, da jeg er en del af programmet og gerne vil fortælle jer mere om det, end blot hvad I ser på TV. Men da sidste afsnit blev vist i dag, bliver dette også det sidste indlæg, der handler om det.

Fremover vil jeg begynde at blogge mere end kun 1-2 gange om ugen og om flere forskellige ting end jeg har gjort før.

Nå, men nu er det jo ingen hemmelighed længere, at jeg ikke vandt! Men lad os starte ud med, at snakke om mit exit. Selvfølgelig, er det mega ærgerligt, at ryge ud dagen inden finalen, og jeg var da også bitter i øjeblikket, som I også ser på TV. Faktisk, var det mest på grund af, at det var Dennis, som var skyld i det. Ham og jeg har spillet sammen i alt den tid, han har været derinde, derfor forstod jeg ikke, hvorfor han af alle var skyld i, at jeg skulle ud. Helt ærgerligt så havde vi det skide sjovt sammen, så jeg var forstod det ikke lige dér.

Da jeg røg ud skulle jeg sidde og vente i omkring 6 timer, inden jeg blev kørt til et hotel. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg skulle vente til den næste deltager røg ud. Da jeg så, at det var Dennis, var min eneste kommentar: “Karma is a bitch.” – Men så fik vi alligevel snakket ud senere, og jeg spurgte ham, hvorfor han lige valgte, at jeg skulle ud. Hertil sagde han, at han så mig som en større konkurent i en finale end Maja, da jeg vidste meget om politik og matematik…. Meeen, altså helt ærligt, hvem tror, at en finale kommer til at omhandle det? Jeg var nok allermest undrende over, at han smed mig ud frem for Maja. Da vi alle sammen godt ved, at Maja er langt stærkere fysisk end jeg. Nå… Men, jeg tilgav selvfølgelig Dennis, da det trods alt bare var et spil, og vi har delt en utrolig god oplevelse sammen.

Nu til mine diamanter! Jeg valgte at give mine diamanter til Maja af mange årsager. Jeg blev nødt til at tænke taktisk og give dem til en, der rent faktisk kunne bruge dem. Da Maja var nr. 2 med flest diamanter, blev det hende. Havde jeg givet dem til Roed, havde han været direkte i finalen. Men jeg kendte Maja bedre og synes derudover også, at hun havde klaret det mega godt igennem det hele, så derfor skulle hun selvfølgelig have dem. Havde jeg givet dem til Mogens eller Dennis, havde de ikke kunne bruges til noget, da Roed alligevel ville ligge foran med antal diamanter. Så for at de kunne bruges til noget, gav jeg dem til Maja.

Jeg var glad for, at jeg kom med i jurien og derfor havde indflydelse på, hvem der skulle i finalen. Jeg valgte at stemme på, at Mogens skulle, da jeg har spillet sammen med ham, lige fra da han kom ind. Han er troværdig, sød, sjov og en fighter. Jeg kendte ikke Roed ligeså godt, men synes da helt bestemt også, at han havde fortjent det.

Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse! Jeg er den dag i dag ikke ked af, at jeg ikke vandt. Jeg kom heller ikke ned for at vinde, men for at finde mine egne grænser og lære nye sider af mig selv at kende. Jeg synes både, at Mogens og Maja var værdige finalister, så derfor holdt jeg med dem begge to. De har begge gjort det mega godt! Derudover ville jeg hellere ryge dagen før finalen end at tabe i finalen, det er jo ikke fordi, at jeg ikke har prøvet det før, hahaha!

Dog var jeg lidt ærgerligt over måden, jeg røg ud på. Jeg havde da hellere set, at jeg røg ud i en dyst, hvor jeg skulle bevise mit værd end ligefrem, at blive stemt ud.

Men sådan går det jo, og jeg er mega stolt over alle de ting, jeg har formået at klare nede i junglen! Jeg er beriget med en masse nye bekendtskaber og ikke mindst en fantastisk oplevelse! Jeg har i hvert fald fået mig en oplevelse for livet, en af de bedste, man kunne få.

love

 

thumbnail_image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hospitalsture og min oplevelse i Ecuador!