Derfor vandt jeg ikke!

“Du er så klam din luder”!

giphy

Hej alle og velkommen tilbage. Jeg håber, at I nyder det skønne vejr og bare har det helt fantastisk! I dag kommer mit indlæg til at omhandle den chikane, jeg sommetider oplever i dagligdagen, og mit gæt på, hvad der driver folk. Derfor vil jeg nu komme med et par konkrete situationer, jeg har været udsat for.

Forleden dag, da jeg var sammen med min veninde passerer en mand forbi i bil, jeg vil gætte på, at han var et sted i mellem slut 30’erne eller start 40’erne. Han ruller ned for sit vindue og råber “Du er så klam og ulækker din luder”. Jeg når ikke engang at reagere, så er han kørt videre. Jeg når dog at se, at en kvinde (formodentlig hans kæreste), som sidder på sædet ved siden af, har et rigtig smøret og hånligt smil på. Siden da har jeg spurgt mig selv, hvad går der galt oppe i hovedet på sådan en mand? Man skulle da tro, at en mand i den alder, havde bedre ting at tage sig til end at foretage sådanne ignorante handlinger.

En anden situation skete, da jeg er ude at handle. Her råber en flok drenge mit navn MANGE gange. Da jeg vælger ikke at reagere fordi, at jeg er sulten og gerne vil hjem og have mad, begynder de med den klassiske “Onani Caroline”. Som jeg før har sagt, hviler jeg nok i mig selv til at vide, at dette udelukkende er for at skabe et irriationsmoment og for at devaluere, hvem jeg egentlig er.

Derfor reagerer jeg heller ej på det, og nu begynder de at gå hen til mig og sige, at jeg er klam. Helt ærgerligt så kunne jeg ikke være mere ligeglad med, hvad sådanne drenge, mener om mig, så jeg siger stadigvæk ingenting, og de får derfor ikke deres sikkert ønskede reaktion. Da jeg kommer ud fra butikken, står de og venter og en af dem går helt op i hovedet på mig. Det ender med, at jeg må få centervagten til at smide dem ud. Lidt ordentlig opdragelse havde været passende i denne situation. Men helt seriøst, hvor kedeligt et liv må man lige have sig. Hvem gider seriøst at bruge tid på at vente på mig handle for derefter ikke at sige noget, blot gå op i mit hoved? Jeg havde næsten lyst til at sige “bøh”. Ej men en saglig debat havde måske gjort underværker eller ikke mindst en ordentlig tone. Jeg er nemlig helt med på en fornuftig diskussion, bare hold kammertonen.

Jeg er efterhånden blevet mange af disse erfaringer rigere, og dette er blot 2 eksempler på chikane ud af mange. Det store spørgsmål er, hvad der driver folk, og her har jeg nogle bud. Der kan være mange grunde til at folk, har behov for disse ting. Nogle af dem bunder i mangel på selvværd, misundelse og ikke mindst glæden ved andre’s sorg. Det er frygtelig nemt at svine folk til bag en skærm, men for nogle er det også nemt at gøre det ansigt til ansigt, især hvis man sidder i en bil og kan køre væk bagefter eller er sammen med sine venner. Især tror jeg også, at det er nemt, da jeg for dem ikke er en “rigtig person”. For dem er jeg nok mere “paradise Caroline” eller “onani Caroline”.

Jeg er udmærket godt klar over, at folk har forskellige meninger og syn på mig. Alt andet ville være mærkeligt, jeg er trods alt realitydeltager og har gjort og sagt ting i bedste sendetid, andre mennesker ikke ville turde og fred vær med det! Alle har jo ret til sine meninger. Men, jeg er dog en lille smule træt af at møde inkompetente individer, som tror, at det er okay at bruge et ord som luder for at skabe kontakt. Vil I mig noget så lad vær med at stå og råb og skrig af mig, det skræmmer mig altså bare væk. Jeg understreger det lige, da det lader til at komme bag på mange, men jeg er også “bare” et menneske med følelser.

Hold hovedet koldt derude venner!

love

6 kommentarer

 • Anonym

  Hej Caroline
  Jeg plejer ikke at læse dine opslag og har også synes at du virket lidt underlig og opmærksomheds krævende.. undskyld men ja.. det her opslag giver mig et helt andet synspunkt, det må ikke være fedt at blive kaldt de ting. Jeg forstår dig fuldt ud, da du jo også er et menneske med følelser. Jeg synes du er mega sej at du laver dette opslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej søde Caroline
  Det er utroligt hvad nogle folk tror de kan tillade sig og JA de er en flok inkompetente idioter når de kun kan udtrykke sig ved at komme med klamme tilråb men søde det siger mere om dem end det gør om dig. Så hold hovedet højt og forsøg at overhøre dem selvom deres bemærkninger kan være utroligt sårende. Det er utroligt at nogle folk tror de kan tillade den slags opførsel. Hav en dejlig weekend søde 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stronggirl

  Hej Caroline.
  Får det helt dårligt på dine vegne. Hold dog op hvor kan folk være grove.. Kan slet ikke forstå, at de har behov for at svine dig til! Jeg ved godt, at du er en stærk kvinde, en der er vel også et punkt, hvor du psykisk bliver kørt ned.
  Man kender dig ikke som person, og man kan ikke definere dig ud fra reality tv! Så jeg vil bare lige sige, at du er fandeme stærk, og du ikke skal lade dem ødelægge dig!!!

  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Caroline
  Først ville jeg sige du har et flot navn. Derefter synes jeg det er for latterligt at man har brug for at råbe efter folk, kendt eller ej, det ikke fucking Nice. Desværre findes der de personer.
  Det handler bare om og være det større menneske ikke og reagere, så det fandme Nice gjordt af dig. 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Caroline
  Først ville jeg sige du har et flot navn. Derefter synes jeg det er for latterligt at man hat brug for at råbe efter folk, kendt eller ej, det ikke fucking Nice. Desværre findes der de personer.
  Det handler bare om og være det større menneske ikke og reagere, så det fandme Nice gjordt af dig. 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg tror ikke at det handler om at de har et kedeligt liv, eller glæde ved andres sorg… Jeg tror ikke på at vi mennesker er skabt onde, og jeg tror ikke at der er ret mange der kan lide at såre andre… Den tanke tror jeg slet ikke strejfe dem… Jeg tror det er en hurtig følelse af at være bedre end… Jeg tror vi alle har brug for følelse af at være den bedste indimellem, men nogle “skaffer” følelsen uhensigmæssigt…
  Vi skal alle være bedre til at rose hinanden…
  Så jeg starter med at sige at jeg synes det er flot at du tager det stille og roligt og ikke fare i flint over det… Men meget voksen og moden måde at håndtere sådan en “konflikt” på…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor vandt jeg ikke!