"Du er så klam din luder"!

Opinionsland. Vil du tjene penge?

thumbnail_image1-2

Annonce for Opinionsland

Hej alle sammen og velkommen tilbage. Jeg håber, at I har det skønt og nyder det gode vejr. Jeg var så heldig at have godt vejr på min fødselsdag, det er jo altid dejligt. Så ved man, at man har været sød haha.

I dag kommer indlægget til at omhandle Opinionsland. Opinionsland er en service, der giver jer mulighed for at påvirke beslutninger, der berører jeres dagligdag. Ved at deltage i online-undersøgelser kan I optjene point, som I kan få udbetalt kontant via PayPal eller modtage gaver hos store brands, såsom Magasin, CDON.com, Zalando, Matas, IKEA m.fl. eller I kan lade Opinionsland foretage en donation til jeres valgte velgørenhedsorganisation på jeres vegne. Så hvad I vil bruge pointene på er altså helt op til jer selv! Derudover er det gratis og let at signe up, prøv det lige her.

thumbnail_image3

Så hvis I sidder derude og nogle gange kan have lidt for dyre hobbyer (ligesom mig!) hvorfor så ikke tjene lidt ekstra penge eller gavekort, der kan “forsvare” jeres næste køb? Forkæl jer selv med de penge/gavekort, som I får i kraft af jeres deltagelse. Det kan også være, at I er typerne, der altid er på udkig efter et godt tilbud, så er Opinionsland også et godt sted at lede. I kan nemlig kombinere de penge, I tjener med rabatter/kuponer. Opinionsland tilbyder nemlig at se hvor meget I kan spare derved.

Udover de penge I kan tjene og de gavekort I kan få, er I også med i lodtrækningen om en præmie på 30.000 kroner. Hvor vildt er det ikke lige? Dog skal man have en konto for at være med i konkurrencen. Deltag lige her.

Som sagt er det helt gratis at oprette sig + man skal ikke oplyse kontooplysninger for at oprette sig eller deltage i de online-undersøgelser.

Men hvis I vil deltage i de online-undersøgelser for også at tjene lidt penge udover at deltage i konkurrencen, så bestemmer I helt selv, hvornår I vil gøre det, og hvor ofte I vil gøre det. Alle undersøgelserne er om populære emner eller produkter. Tjek f.eks. billedet under, det er bare et af de mange spørgsmål, man kan få. Dog skal man være minimum 18 år for at deltage.

thumbnail_image4

 

I kan besøge Opinionsland lige her

love

thumbnail_image2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du er så klam din luder"!