Opinionsland. Vil du tjene penge?

Så dårligt går mit vægttab!

Kære alle og velkommen tilbage. Som nogen nok har set, i hvert fald jer der følger mig, har jeg ikke blogget i over en måned. Jeg har haft en hel del at se til, og derudover er jeg ikke særlig kreativ og har ikke masser af idéer til, hvad jeg skal skrive om. Jeg gider nemlig ikke at skrive noget for bare at gøre det, der skal være en dybere mening bag. Jeg mener, jeg kunne sagtens fortælle jer, at jeg i dag har spist 2 is og været til pool party, men det er måske ikke det mest spændende for jer at læse om.

Dog savnede jeg at blogge, så selvom det her indlæg for nogen måske er en smule kedeligt (selvfølgelig er det ikke det!), bliver det skrevet alligevel. Jeg tænker, at jeg vil fortælle lidt om mit liv for tiden, hvordan det går med mit vægttab og ikke mindst, hvordan jeg har det.

Lige for tiden har jeg sommerferie, og den bruger jeg primært på at ses med venner og bare slappe af og virkelig nyde, at kunne være mig selv og gøre lige præcis det, jeg har lyst til. Efter ferien skal jeg forsætte studiet. Og så har jeg faktisk også en nyhed om nogen projekter jeg har haft gang i, til jer på et tidspunkt, jeg gerne ville have afsløret for lang tid siden, men ikke må afsløre endnu. Men glæd jer!

Så er der mit vægttab. Og det går faktisk elendigt med det, hahaha! Jeg var virkelig ambitiøs det første stykketid, og tabte mig 7kg, men det er gået noget i stå nu. Jeg nyder sommeren så meget, at jeg ikke orker at tænke på, hvad jeg spiser. Derudover har jeg også drukket en del alkohol. Men der skal virkelig også være plads til, at man kan hygge sig og spise og drikke, hvad man har lyst til, uden at skulle tænke på det eller ende med dårlig samvittighed.

Udover det er jeg også begyndt at være ligeglad med, hvad vægten siger. Jeg har accepteret min vægtforøgelse. Helt ærligt jeg er 21 år gammel, hvilket vil sige, at det er ganske normalt, at man tager på. Min krop har fået former og er blevet til en kvindekrop. Og så er jeg jo langt fra tyk! Se bare herunder. Jeg er nemlig præcis, som jeg skal være.

Alligevel er der mange, der siger, at de kan se, at jeg har tabt mig meget. Det er både folk, jeg ikke har set i lang tid men også folk, jeg ofte ser. Det er da meget rart at få at vide, dog ved jeg, at jeg ikke har tabt mig det sidste stykke tid. Til gengæld har jeg heller ikke taget de 7kg på, som jeg tabte, hvilket er rimelig vildt, da jeg har levet usundt.

Der er også mange, der har spurgt, hvordan jeg tabte mig så hurtigt, dengang jeg var på kur. Her vil jeg lige nævne, at jeg hverken har taget nogen form for slankepiller heller ej sultet mig selv. Det er en usund måde at tabe sig på, derudover ville jeg også være alt for sulten til, at det ville kunne lade sig gøre. Så det er ikke noget, jeg anbefaler!

Måden jeg har tabt mig på, har faktisk primært været en stor omlægning af min kost. Jeg gik fra at spise burger og pizza stort set hver dag, til KUN at spise sundt. Det er det, som har hjulpet mig. Jeg var hver dag i underskud af kalorier, hvilket vil sige, at man så taber sig. Jeg brugte en app til at holde styr på, hvor mange kalorier, jeg om dagen indtog, og den fungerede altså bare for mig. Så mit råd til jer, der vil tabe sig, er at ændre på jeres kostvaner. Men gør det med måde. Lad vær at sult jer selv, og lad vær med at få dårlig samvittighed, hvis I falder lidt i og kommer til at spise usundt. Livet skal ikke være en stor slankekur!

Jeg ved endnu ikke, om jeg kommer til at gå på kur igen. Jeg har som sagt lært at acceptere min krop, på den måde den ser ud. Hvis jeg tager på igen, kan det da godt være, at jeg vil tabe mig lidt igen, men den måde, jeg ser ud på nu, er jeg tilfreds med. Og ja jeg har da lidt cykeldæk på maven, mine lår rammer også hinanden, når jeg går, og så har jeg nogen strækmærker hist og her. Og hvad så? Så længe man selv er tilfreds, og har det godt den i krop, man er i, så er det skide lige meget, hvad andre tænker.

Så alt i alt har jeg det skønt. Jeg vil starte med at blogge igen og gøre det oftere end en gang om måneden, haha. Jeg håber også, at I har det pisse dejligt derude, og nyder sommeren og ferie, inden det er slut.

2 kommentarer

  • Frida

    Sikke en dejlig indstilling, og inspirerende på samme tid! Du er en skøn person at følge på de sociale medier 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michaela

    Jeg synes du ser skøn ud. Du er laaaangt fra tyk, og det burde enhver kunne se. Dine former klæder dig – du er smuk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opinionsland. Vil du tjene penge?