Så dårligt går mit vægttab!

Kæmpe læber – og hvad så?

Kære alle sammen og velkommen tilbage. Jeg lovede jer, at der ikke længere ville gå for lang tid imellem mine blogindlæg, og det holder jeg naturligvis. I dag skal vi snakke lidt om botox og filler. Noget af det, jeg har hørt mest på igennem min tid som offentlig person, er nemlig kommentarer på mine læber og ikke mindst mit ansigt. Så lad os starte ud.

Som I nok ved, har jeg både fået lavet mine læber med juvederm og mit ansigt med botox. Lad os starte med at snakke om læberne. Jeg tror ikke, at der er mange, der ved dette, men da jeg var lille, blev jeg bidt i læben af en hund. Det resulterede i, at jeg fik en slags bule ved min overlæbe (se billederne under her). Netop af den grund besluttede jeg mig, som 18-årig, for at prøve at få lavet denne mindre synlig. Derfor fik jeg lavet filler for at prøve at rette ud på den bule og få den til at syne mindre.

Med tiden skete der dog det, at jeg blev lidt afhængig af at få lavet læber. Nogen kender nok udtrykket “mere vil have mere”, og sådan var det også for mig. Jeg har fået rigtig mange kommentarer på mine læber før i tiden – ikke ligefrem kun positive. Og ja, de blev for store! Der skete så det, at jeg selv erkendte dette, og derfor fik jeg sprøjtet noget ind, som opløste alt det, jeg havde i mine læber, og den dag i dag har jeg mine egne. Mine egne læber er faktisk store af natur, og jeg er ganske tilfreds med dem. Min intention var aldrig at få lavet mine læber kæmpestore; dog skete det, da det tog overhånd. Nedenunder ser I først et billede fra før jeg fik lavet læber og efter. Derefter et billede af mine læber før jeg fik taget juvedermen ud, og hvordan de ser ud nu. Som I kan se på det første billede, var min bule på overlæben rimelig tydelig, inden jeg fik lavet mine læber.

Men lad os lige få en ting på det rene! Det er IKKE ham, der har lavet mine læbers skyld (Kim), at de blev så store. Han er enormt dygtig til sit arbejde, og jeg kan kun anbefale ham! At mine læber blev for store er udelukkende mit eget ansvar, da det var mig selv, der bad om at få dem lavet så store.

Og nu til mit undrende spørgsmål. Hvordan kan man seriøst gå op i, hvordan en anden persons læber ser ud? Er jeres liv virkelig ikke beriget med nogen som helst form for spændende indhold, siden I hellere vil diskutere mine læber? Og her vil de fleste folk sandsynligvis mene, at vælger man at være til offentlig skue og vise sit fjæs i bedste sendetid, er man selv uden om det. Dog er det mit liv og mine valg, så hvorfor ikke bare være ligeglad? Det kunne da heller ikke rage mig mindre, hvordan jeres læber ser ud. Om de ligner en abenumse – I don’t care.

Nu til næste emne, botox. Jeg var så sent som i torsdags henne og besøge min yndlingsklinik, Klinik Inito, for at få lavet botox. Jeg har igennem de seneste par år fået lavet botox, og det er jeg super glad for!

Her møder jeg også mange fordomme som eksempelvis “hvordan kan du lave dit ansigt, når du kun er 21 år? Er det ikke farligt, eller er det, det der gør dit ansigt tykt, og at du ligner en grønlænder med 5ml botox for meget?” For det første – ! nej, botox er ikke farligt. Ikke når det bliver gjort korrekt, i rette doser og af en autoriseret og registeret behandler, ligesom jeg gør. Man bruger faktisk også botox som medicin på hospitaler. Og for det andet – så nej, det er ikke det, der gør mit ansigt tykt. Botox går ind og lammer dine ansigtsmuskler. Det sætter sig ikke i ansigtet, så dit ansigt lige pludseligt bliver tykkere. Dog er det en af de sjoveste spørgsmål, jeg længe har fået. Et tykkere ansigt af botox, whaaat?

Jeg får lavet botox fordi, jeg godt kan lide tanken om at have en babyhud helt uden rynker. Det er dog ikke hovedformålet. Jeg startede med at få lavet botox på grund af den dybe bekymringsrynke, jeg havde siddende mellem øjenbrynene. Den var virkelig irriterende, eftersom min pudder satte sig i denne rynke, hver gang jeg lagde makeup. Siden da har jeg fået lavet mine kindben ved hjælp af fillers, og så har jeg fået lavet et øjenbrynsløft. Det er noget, jeg er enormt glad for, og noget jeg får lavet cirka hvert halve år, da holdbarheden er begrænset.

Femina har faktisk lavet en liste om fakta og myter omkring botox og juvederm, I lige kan få. Så undgår vi måske mere forvirring omkring emnet.

“Du bliver afhængig!”
Ja – mange bliver afhængige af effekten. De rynker, man er ked af, bliver glattet ud eller fyldt ud og de små læber, man måske har, får mere fylde.

“Hvis du stopper ser du værre ud end før du startede!”
Nej, det passer ikke. Men hvis man har overskredet den anbefalede filler-dosis og får mange behandlinger, kan man godt risikere, at huden bliver tyk og grov.
Dette er dog ikke et problem, hvis man får det lavet af en dygtig behandler. Ofte handler det om, at folk glemmer, hvordan deres ansigt så ud, før de begyndte på behandlingerne.

“Jeg mister min mimik og bliver følelsesløs, hvis jeg får botox.”
Man bliver ikke følelsesløs – man kan sagtens mærke sit ansigt. Men man mister delvist mimikken – altså midlertidigt, indtil behandlingens varighed udløber (4-6 måneder).

“Botox er en nervegift.”
Ja, det er det. Men hvis det bruges korrekt i de rette mængder, er det helt ufarligt – uanset om man bruger det medicinsk eller kosmetisk.

“Er botox forebyggende?”
Ja, botox har en forebyggende effekt på rynker, og allerede tidligt i start 20’erne oplever piger, at makeuppen sætter sig i rillerne. Man kan uden risiko forebygge rynker med botox.

Jeg håber, at I blev lidt klogere på botox og filler. Dette kan forhåbentlig bevirke, at vi fremadrettet kan have en mere saglig debat omkring mit ansigt, nu hvor I rent faktisk har fået viden omkring emnet. Derudover håber jeg, at I har det fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dårligt går mit vægttab!