Kæmpe læber - og hvad så?

Dem snakker jeg stadigvæk med fra Paradise!

Hej alle og velkommen tilbage endnu en gang. Jeg håber, at I har det skønt! I dag skal det handle om, hvem jeg fortsat snakker med fra mine sæsoner af Paradise Hotel. Paradise var jo det første program, jeg deltog i, og også det program jeg bedst kunne lide at være med i. Det er jo ingen hemmelighed, at det efterhånden er et stykke tid siden, at jeg deltog i programmet, og derfor tænkte jeg, at det var oplagt at lave et indlæg om, hvem jeg egentlig fortsat har kontakt med. Derudover er der også flere, der har spurgt.

Når man er deltager i Paradise Hotel, får man et specielt bånd til de andre deltagere grundet den virkelig unikke oplevelse, man har delt med dem. Dog er det ikke alle, man kan holde kontakten med. Når man returnerer til Danmark, falder man hurtigt tilbage i de normale hverdagsrammer igen, og så falder nogen fra. Men lad os snakke om dem, jeg taler med.

Hvis vi starter med den første sæson, jeg var med i.

Michelle: På hotellet blev jeg lynhurtigt gode veninder med Michelle, og vi har virkelig nogen gode minder sammen. Hun vil altid betyde meget for mig, da vi havde et unikt bånd derinde. Da vi kom hjem sås vi også en del – desværre bor hun dog i Jylland, hvilket gør det lidt svært at ses. Men vi har heldigvis stadig kontakt.

Kasper: Ham snakker jeg desværre ikke så meget med længere udover, hvis vi lige ses til et arrangement. Dog kan jeg skide godt lide ham!

Cain og Tilla: Det er klart dem, jeg snakker mest med fra den sæson og også dem, jeg har set mest til efterfølgende. De er virkelig skønne mennesker, som jeg har fået to unikke venskaber med.

Christina-Maria: Hende så jeg meget efter Paradise også – dog snakker vi kun sjældent nu.

Jeg har jo været så heldig at få lov at være med i Paradise to gange. Og fra den anden sæson, jeg var med i, snakker jeg klart mest med Shanne.

Shanne: På hotellet kom vi virkelig dårligt ind på hinanden, og jeg indrømmer også, at jeg var for hurtig til at fejlbedømme hende derinde, men efterfølgende har vi fået et unikt venskab. Den dag i dag er hun klart en af mine bedste veninder. Hun er pisse skøn, og vi har det virkelig godt sammen. Hun er bare fantastisk!

Simone: Hun var den, jeg havde det allerbedst med inde på Paradise. Allerede fra første dag havde vi noget specielt sammen! Desværre ses vi ikke så ofte længere, da vi begge har en travl hverdag. Virkelig ærgerligt! Hun vil altid betyde meget for mig, og vi snakker heldigvis også stadig sammen.

Tanja: Virkelig også en dejlig pige! Hun er så sød og pisse sjov. Dog snakker vi desværre ikke så meget længere, da hun ligeledes bor langt væk og har en masse at se til.

Thomas: Ham snakkede jeg ikke så meget med på Paradise, men herhjemme snakker vi super godt sammen. Han er virkelig sjov og en god ven!

Lenny: Ham og jeg snakkede ikke vanvittigt meget sammen inde i Paradise, men herhjemme snakker vi engang imellem sammen. Han er røvsjov og sød.

Det var lige dem, jeg fortsat har kontakt til. Hvis jeg ser nogen af de andre, fra mine sæsoner, i byen eller til arrangementer, snakker jeg også med dem. Det er bare ikke nogen, jeg har kontakt med til hverdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe læber - og hvad så?