Sådan tabte jeg mig!

Giv din mening til kende og modtag lækre gaver!

Reklame for M3 Panel

Hej alle sammen og velkommen tilbage. Jeg håber, at I har det skønt trods et lidt kedeligt vejr. Det har jeg i hvert fald!

I dag kommer indlægget til at handle om M3 Panel. M3 Panel er en hjemmeside, hvor du kan optjene point ved at give din mening til kende i spørgeskemaer og efterfølgende udløse de optjente point i form af lækre gaver. Pointene kan du bruge på alt fra en tur på McDonalds til gavekort til Netto, personlig pleje og sågar også ting til dit kæledyr! Der er også en masse andre gaver, som du kan bruge dine point på – du kan se mulighederne ved at trykke her

Personligt er jeg helt vild med deres parfumer og personlige pleje, hvor jeg både får cremer, parfumer, neglelak og sæber.

Årsagen til, at jeg valgte at tilmelde mig M3 Panel, var fordi, jeg har en veninde, som fortalte mig om konceptet, og hvor vildt det egentlig var – at man blot skal besvare nogle spørgsmål for at modtage lækre produkter. Jeg synes, det er fedt at blive hørt og kunne give min mening til kende og samtidig bevirke, at nogen mennesker kan bruge disse besvarelser til specifikke formål. Derudover får jeg så de omtalte point for at besvare undersøgelserne, som jeg kan udløse til alle de førnævnte fede gaver. For mig er det en win-win-situation. Det giver mig lidt luft i budgettet, at jeg eksempelvis ikke skal tænke på at bruge penge på cremer, sæber og lignende ting, som er nødvendige men irriterende at bruge penge på – det sørger M3 Panel for. Yderligere skal det nævnes, at M3 Panel betaler fragten, så på den måde er der absolut intet at tabe på at gøre brug af dette koncept, og ja så har de faktisk også en app, som hedder M3 Panel DK.

Derudover er M3 Panel også en mulighed for at spare penge på julegaver, kalendergaver og adventsgaver. Der er et hav af ting, man kan få derfra, så mon ikke der også lige er det, du står og mangler? Det er jo en almen kendsgerning, at gaveindkøb nemt kan ende med at være en dyr omgang, hvorfor jeg endnu engang vil anbefale konceptet. Man bidrager ved at besvare undersøgelserne, får fine gaver, får gratis fragt og i sidste ende sparer man bare mange penge; igen, en win-win.

Til sidst vil jeg lige runde af med at fortælle jer, at M3 Panel lige nu kører en konkurrence om et supergavekort på 500 kroner til www.gogift.dk. I deltager ved at tilmelde jer M3 Panel ved at trykke her.

Vinderen findes den 15. november, hvor vinderen får direkte besked fra M3 panel. Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tabte jeg mig!