Sådan har jeg det med at have mistet 450K!

Har det ødelagt min fremtid, at jeg er realitydeltager?

Hej alle og velkommen tilbage igen. I har taget godt imod mine sidste to indlæg, og det vil jeg sige jer tak for! Det er dejligt at se, hvor mange af jer, der fortsat interesserer jer for mit liv. Som altid håber jeg, at I har det dejligt.

En fordom, mange har over for realitydeltagere, er, at vi ødelægger vores fremtid karrieremæssigt.

Det er på sin vis både rigtigt og forkert. Det kommer nok an på, hvilke fremtidsplaner man har i sit liv. Hvis man har i sigte at blive den næste statsminister, kan det godt indsnævre ens muligheder. Men hvis man har et mål af den kaliber, tror jeg heller ikke, at man vælger at stille op i et program som f.eks. Paradise Hotel. Dog kan man se, hvor mange realitydeltagere der klarer sig fremragende på den karrieremæssige løbebane. Når det kommer til indskrænkelse af fremtidige muligheder, tror jeg, at mange forskellige faktorer spiller ind – eksempelvis hvilke visioner man har, og hvad man har vist af sig selv på TV.

Men har det ødelagt min fremtid?

Det vil jeg ikke sige, at det har. Det har naturligvis indsnævret mine muligheder, men ikke ødelagt dem. Det var et aktivt valg, jeg tog, da jeg trådte ind i realityverdenen, og et valg jeg står 100 procent ved den dag i dag. Jeg elsker at lave reality-tv, og på længere sigt håber jeg på at kunne få mit eget program og på den måde leve af at lave reality.

For mit vedkommende har det heldigvis ikke været sådan, at det ligefrem har været svært for mig at få et arbejde. Nu har jeg dog heller ikke søgt så mange jobs, og jeg er udmærket klar over, at hvis dette var tilfældet, så havde jeg helt sikkert fået et afslag eller tre på grund af min deltagelse i diverse realityprogrammer. Det sidste erhverv, jeg beskæftigede mig med, var i en børnehave, og dér følte jeg ikke, at min realitykarriere begrænsede mig.

Jeg har ikke altid været Guds bedste barn på tv, og det står jeg ved. Dog er reality også en underholdningsbranche, og man kan sige sig selv, at det ikke er alle sider af ens personlighed, som bliver eksponeret i et program som Paradise – det er der simpelthen bare ikke tid til. Det skal ikke forstås som, at jeg er et helt andet menneske i privaten, hvor jeg kan smide mig på sofaen med en ordentlig omgang bland-selv-slik. Jeg har altid gået meget op i at være mig selv, men der er grænser for, hvor meget man kan nå at vise af sig selv på de få minutter, I får lov at se med.

Derfor er jeg også andet end blot en realitydeltager. Jeg er eksempelvis god til børn. Jeg elsker børn og rummer den omsorg, der skal til for at passe på børn, lege med dem og ikke mindst putte dem, trøste dem og være der for dem.

Jeg ved ikke, hvad jeg vil med mit liv endnu. Jeg tager én dag ad gangen og stresser ikke over, at jeg er 21 år gammel og stadig ikke har afsluttet min HF. Jeg nægter at støtte op om det danske stress- og præstationssamfund, som vi befinder os i anno 2018. Jeg tager tingene i mit eget tempo og går ikke og gruer for fremtiden, fordi jeg er realitydeltager. Skulle jeg blive tilbudt at være med i et nyt program, som jeg synes lyder interessant, så er det da også min intention at deltage i dette program. Hvem ved, hvad jeg ender med at lave senere i livet? Der er så mange muligheder, og har man evnerne, tror jeg på, at tingene kan opnås – også selvom man har drukket sig fuld foran den danske offentlighed i bedste sendetid.

Jeg ved, at de valg, jeg har taget i livet hidtil, har været de rigtige valg for mig. De har været med til at gøre mig til den, jeg er i dag, og jeg ville ikke være andre end lige netop dén person. Jeg fortryder ikke noget, jeg foretager mig i livet, og får jeg afslag på et job grundet min historik i realityverdenen, jamen så søger jeg et nyt.

Jeg er positiv af sind og nyder livet, mens jeg kan. Man har kun ét liv, så hvis det er reality-tv, jeg kan lide at lave, så er det præcis det, jeg gør. Og jeg håber, at I gør det samme – laver det, som I elsker.

1 kommentar

  • Laura

    Super fedt indlæg! Det handler virkelig om at stå ved sine valg, det er nok nærmere usikkerheden omkring ens egne handlinger, der kan give problemer i tiden efter. Hvornår er du færdig med din hf? Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har jeg det med at have mistet 450K!