Har det ødelagt min fremtid, at jeg er realitydeltager?

Det synes jeg om Love Island-finalisterne!

Hej alle sammen. Endnu en gang velkommen tilbage. Først og fremmest undskylder jeg, at jeg ikke har lagt et indlæg op hver 2.-3. dag som lovet. Det gjorde jeg i starten, da jeg havde lavet nogle indlæg klar, jeg kunne poste, men nu har jeg altså igen haft en del at se til. Af den årsag har det lige stået lidt stille herinde. Anyways så håber jeg, at I har det godt!

I dag vil jeg give min mening til kende om de nuværende deltagere fra Love Island. Vi nærmer os finalen, og af den årsag vil jeg knytte en kommentar til, hvad jeg synes om de nuværende par derinde. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg, lige fra start, har siddet klistret fast ved skærmen for at følge med. Jeg synes egentlig at programmet er super fedt – dog er der mange aspekter i programmet, som er tydeligt kopieret af den engelske udgave, men alligevel rigtig underholdende!

Lad os starte med Ida og Jonas:

Ida og Jonas er helt sikkert, ifølge mig, det flotteste par på Love Island. De står begge skarpt og klæder virkelig hinanden. Ida virker på mig som en sød pige, der bestemt har noget mellem ørene. Jonas virker også som en sød fyr og lader faktisk også til at være ret følsom helt inden i, bag de store muskler og det flotte ydre. Dog er det ikke dem, jeg holder med, selvom de helt sikkert også fortjener at vinde. De har virkelig været igennem meget og klaret sig godt.

Kasper og Josefine:

Jeg har egentlig gennem programmet syntes, at Kasper var lidt småkedelig, men da han var sammen med Nathalie begyndte jeg, at kunne lide ham bedre. Jeg synes, at Nathalie og Kasper komplimenterede hinanden bedre end ham og Josefine. Jeg tror simpelthen ikke særlig meget på, at Josefine gengælder de følelser, som Kasper har til hende. Inden hun forlod Love Island, havde hun lidt friendzonet ham, og nu hvor hun er tilbage en uge inden finalen, kan hun pludselig rigtig godt lide ham. Lidt pudsigt at hun kan det lige nu, hvor finalen er rundt om hjørnet. Dog skal det lige siges, at jeg intet har imod Josefine, hun virker sød trods det med Kasper.

Julie og Oliver:

Julie og Oliver er helt sikkert mit yndlingspar og også dem, jeg har stemt på, så jeg håber virkelig på, at de vinder! Det er jeg dog overbevist om, at de gør. De er simpelthen så enormt søde sammen. De har virkelig drømmeforholdet. Julie kan jeg virkelig godt lide – hun er fjollet, men samtidig så sød og ligetil. Oliver er i mine øjne en gentleman, og så lader det til, at han får det bedste frem i Julie. Og mon ikke de også deler pengene, hvis de ender med at vinde? Jeg holder i hvert fald med Juliver!

Olivia og Joachim:

Jeg havde til at starte med rimelig blandede følelser omkring Olivia. Hun er af type meget dominerende, og det tror jeg lige, at jeg skulle vænne mig til. Men jeg synes, at jo længere tid der er gået, har hun virkelig gået hen og vist sig også at være en følsom pige og faktisk også at være helt nede på jorden. Og så synes jeg, at hende og Joachim er super søde sammen. Jeg tror oprigtigt på, at hun har følelser for Joachim og godt kunne se dem blive kærester, selvom løgnedetektoren sagde noget andet i forleden afsnit. Desuden var hun også tæt på at spørge ham, ærgerligt hun ikke gjorde det. Hun virker i hvert fald rimelig vild med ham og det samme gør han med hende.

Dog er det lidt sjovt at alle parrene på kort tid er blevet helt vildt forelsket i hinanden lige en uge op til finalen. Men okay det handler vel også om at vinde. Hvem holder I med? Jeg synes i hvert fald, at det er et stærkt felt, som står tilbage i finalen.

Til sidst bliver jeg lige nødt til at knytte en kommentar til Jamie, selvom han forlod programmet for lang tid siden. Jamie var virkelig underholdende, og i mine øjne den der lavede bedst tv. Ham kunne jeg godt have set derinde i længere tid; han bragte virkelig nogle grin frem. Haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har det ødelagt min fremtid, at jeg er realitydeltager?