Jeg skal have foretaget en plastikoperation!

Min operation i detaljer – Del 1

Indlægget indeholder reklame.

Kære alle og velkommen tilbage på min blog. Jeg er netop hjemvendt fra min tur til Tyrkiet efter at være blevet opereret. Til de nye herinde, har jeg fået lavet en bbl – brazilian butt lift. I den anledning lovede jeg jer, at jeg ville fortælle alt omkring min operation, hvorfor jeg i løbet af denne her uge vil udgive nogle indlæg om min tur til Tyrkiet og naturligvis om min operation. Så lad mig da bare komme i gang.

Onsdag den 30/1 drog jeg til Tyrkiet med min veninde Rikke (som arbejder for stedet, hvor jeg har fået foretaget min operation) og nogle andre patienter. Vi tog afsted sent om aftenen og var først fremme på hotellet i Istanbul over midnat. Se&Hør fulgte med, eftersom Rikke havde inviteret dem, og det tænkte jeg var fint nok. Mange kan nok ikke forstå, hvorfor man er interesseret i at få et kamera stukket i hovedet, når man skal opereres. Jeg vil sige, at jeg havde taget mine forholdsregler og derfor gjort det klart for dem, at jeg ikke ønskede at blive filmet under operationen (hvilket de heller ikke fik lov til af Beautytrips og hospitalet). Jeg havde ej heller lyst til at blive filmet lige efter, da jeg vågnede fra narkosen, eftersom jeg godt lige ville komme til mig selv, inden et kamera skulle filme mig. Det var de indforståede med; dog havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad der ventede mig efter operationen. Havde jeg vidst, hvilket et smertehelvede jeg skulle igennem, havde jeg nok genovervejet, om jeg ville filmes. Dog var Se&Hør gode til at vise hensyn til mig og forstå, at hvis jeg havde det meget slemt, skulle de ikke filme mig.

Torsdag den 31/1 skulle jeg opereres af min kirurg: Hakan Gence se ham her . Jeg var allerede oppe klokken lidt over 06, da jeg skulle nå at have mit sidste måltid, inden jeg skulle være fastende. Jeg havde dog ikke ligefrem den største appetit, da nervøsiteten virkelig var høj. Ved en 10-tiden blev os, der skulle opereres, hentet af en chauffør og kørt til hospitalet. Jeg skulle opereres klokken 15, men jeg mener, at jeg allerede blev det mellem 14:00 og 14:30.

På hospitalet skulle jeg have taget nogle blodprøver, og jeg hader virkelig nåle! Jeg blev til en start stukket i armen, men eftersom det var svært at finde blodårerne, endte de med også at stikke mig i hånden, og her indførte de også et rør (drop), som var der, alt min medicin skulle ind døgnet efter – virkelig smart! Jeg skulle derefter underskrive en masse papirer og svare på nogle spørgsmål om mit helbred. Allerede da jeg fik taget blodprøver, begyndte jeg at græde. Både fordi jeg ikke bryder mig om nåle, men også fordi jeg virkelig var nervøs og angst for operationen samt narkosen. Det her var min første operation nogensinde og også min første narkose. Jeg var seriøst rædselsslagen, da jeg aldrig havde prøvet det før. Derfor græd jeg. Ikke fordi det gjorde ondt på daværende tidspunkt, men simpelthen fordi jeg var bange.

Operationen kom tættere og tættere på, og jeg blev kørt til operationsstuen. Her fik jeg først og fremmest noget beroligende, og det var virkelig rart. Det gjorde, at jeg slappede meget mere af, og jeg endte også med at have en fest, inden jeg skulle opereres, med de andre, som var inde på operationsstuen. I ved det nok ikke, men jeg har faktisk gået til tyrkisk, da jeg altid har elsket Tyrkiet og har rejst der meget som barn. Jeg lå derfor og snakkede tyrkisk med de mennesker, som var inde på operationsstuen; det var virkelig sjovt, og de grinte så meget af mig. Det gjorde også, at jeg blev meget mere tryg og gik fra at være rædselsslagen til faktisk at føle mig afslappet og tryg. Derefter kom narkoselægen ind, og jeg tror, at jeg fik en maske på, men husker det faktisk ikke, da jeg allerede var godt væk. Han siger så, at jeg skal tælle ned fra 100, og det sidste jeg husker er, at jeg når til 95 og siger til ham, at der intet sker – sekundet efter sov jeg.

Jeg vågner op 3,5 timer efter, og den første jeg ser er min veninde Rikke, find hende her, hvilket var virkelig rart. Jeg husker ikke så meget, men har set private videoer, hun har taget (med mit samtykke selvfølgelig), hvor jeg tuder og skriger, at jeg har ondt. Jeg bliver kørt ind på mit værelse (man får tildelt et værelse på hospitalet, hvor man skal ligge efter operationen) og begynder at komme til mig selv. Puha, hvor havde jeg dog mange smerter. Det gjorde så ondt og kan ikke sammenlignes med noget som helst. Jeg skreg og græd. Og dér begyndte mit smertehelvede. Heldigvis havde jeg fået et rør op i mit urinrør, hvilket betød, at jeg ikke skulle rejse mig for at gå ud at tisse, men i stedet tissede i en slags pose, og så blødte jeg en del væske fra min krop. Jeg lå inde på det værelse og skiftevis skreg og græd; jeg må have været en forfærdeligt irriterende patient på dette tidspunkt. Min krop gjorde så vanvittigt ondt. Smerten er ubeskrivelig, og hvis ikke man selv har prøvet den, er det svært at forklare den ubegribelige smerte. Dog havde jeg en følelse af, at min krop decideret brændte noget så voldsomt. Jeg måtte kun ligge på maven, og sådan er det i øvrigt stadigvæk. Jeg sover kun på maven nu, og det er heller ikke ligefrem noget, jeg er vant til.

Der kom skiftevis sygeplejersker ind på mit værelse for at give mig smertestillende samt antibiotika, for at se til mig og for at skifte lagnet, da det var meget blodigt. De skiftede det dog, mens jeg lå i sengen og løftede mig lige op, da jeg ikke kunne rejse mig. På et tidspunkt kom en dame ind og sagde, at det var på tide, at jeg kom ud at gå. Jeg kunne SLET IKKE bevæge min krop på dette tidspunkt, og jeg tænkte, at hun da måtte være skingrende sindssyg – jeg skulle absolut ingen steder. På daværende tidspunkt var der næsten gået 12 timer siden min operation, og derfor var det også på høje tid, at jeg kom ud at gå. Man siger faktisk, at det er bedst, at man efter sådan en operation allerede skal ud at gå 3-4 timer efter, man er vågnet fra narkosen. Den mulighed var der slet ikke for mig; jeg kunne ikke bevæge mig.

Cirka 12 timer efter bliver jeg så endelig tvunget. Når jeg ser tilbage nu, kan jeg sagtens se meningen med, at man skal ud at gå, da det er den eneste måde, man får gang i kroppen og blodomløbet og derfor kommer på benene igen. MEN, når man ligger med så voldsomme smerter, er det ikke sådan man ser på tingene – smerten overdøver fornuften. Jeg fik virkelig meget hjælp til at komme ud af sengen, da jeg slet ikke kunne bevæge mig uden, at det gjorde ulideligt ondt. Det tog mig ca. 20 minutter med hjælp fra personalet at komme ud af sengen, og det første jeg mærkede, da jeg stod op, var, at jeg skulle besvime. Jeg siger til sygeplejersken, at jeg er meget svimmel og skal besvime og lægger mig derfor promte ned igen.

Om morgenen d. 1/2 kommer min kirurg ind til mig, og siger til mig, at senere på dagen skal jeg altså ud at gå. Jeg husker, at jeg begyndte at tude ved den sætning, da jeg havde så ondt i kroppen. Jeg følte, at jeg var blevet gennemtæsket. Nogle timer senere var der ikke noget at gøre – jeg SKULLE ud at gå. Jeg fik igen hjælp til at komme ud af sengen og startede med at blive placeret i en stol for at vænne mig til at være ude af sengen. Det var på daværende tidspunkt første gang, at jeg skulle sidde på min nylavede numse. Det gjorde også voldsomt ondt. Jeg sad der i et kvarters tid og spiste “mad” for første gang i et døgn – nogle chokoladebarer! Derefter blev jeg rejst op, og så gik jeg – med hjælp selvfølgelig. Lige så stille og roligt tog jeg et lille skridt ad gangen, og det var første gang, at jeg for alvor gik efter operationen. Jeg fik også fjernet det rør, jeg havde haft siddende i mit urinrør, og det medvirkede, at jeg skulle op at stå, hver gang jeg skulle tisse. Det var helt vildt udmattende, og jeg faldt i søvn lige så snart, jeg ramte puden efter blot at være gået en lille tur rundt ude på gangen.

Nogle timer senere kom Rikke ind, og jeg fortalte hende, at jeg virkelig skulle tisse. Det havde jeg skulle i noget tid, og jeg havde gjort alt i min magt for at holde det inde, da jeg slet ikke kunne forestille mig at skulle rejse mig for at gå ud til toilettet. Jeg besluttede mig dog for, at jeg ikke længere kunne holde det inde og sagde til hende, at jeg nu ville gå på toilettet. Jeg kom på benene og gik på toilettet. Derefter sagde jeg til hende, at nu hvor jeg alligevel var oppe at stå, ville jeg gerne ud at gå, så jeg fik det overstået og derfor ikke først skulle lægge mig ned igen for så at rejse mig en time senere for at gå. Rikke hjalp mig og vi bevægede os ud på en gåtur. Sygeplejerskerne blev noget overraskede over at se mig gå, uden de havde behøvet at tvinge mig.

Det resulterede i, at jeg fik lov til at komme hjem på hotellet om eftermiddagen, hvilket jeg ønskede noget så voldsomt. Jeg kunne simpelthen ikke længere holde ud at ligge på hospitalet. Nogle gange føler jeg, at man kan blive mere syg af at ligge på et hospital end at ligge derhjemme.

Her vil jeg slutte af for dette blogindlæg. Som I kan læse, beskriver jeg alt i detaljer, og det er måske over grænsen for nogen, men jeg er hudløst ærlig. Det betyder alt for mig at vise jer sandheden og ikke lade som om, at alt har været fryd og gammen for mig, når dette ikke har været tilfældet.

I næste indlæg vil jeg beskrive videre for jer, hvordan min smerter fortsatte, og hvordan jeg klarede mig de første dage på hotellet umiddelbart efter min operation.

I kan også se nogle videoer fra mit ophold i Tyrkiet efter min operation, inde på en gruppe ved navn Plastisk fantastisk på facebook, og den kommer I ind på ved at trykke her.

Derudover kan I ved at trykke her komme direkte ind på Beautytrips facebook gruppe, her kan I finde forløbsplan-dokumentet (dette kan give svar på mange spørgsmål). Og hvis I har brug for at komme i kontakt med dem, kan I trykke her. Så kommer I direkte ind på deres instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal have foretaget en plastikoperation!