Min operation i detaljer – Del 1

Min operation i detaljer – del 2

Indlægget indeholder reklame samt, for nogen, voldsomme billeder.

Kære alle og endnu en gang velkommen tilbage. I forgårs udgav jeg et langt indlæg om min operation – hvad jeg gennemgik op til, imens og umiddelbart efter, hvis ikke I har fået læst det, kan I læse det ved at trykke her. Så har I da også fået lidt læsestof til en ellers dejlig vinterferie. I dag vil jeg forsætte romanen og sætte fokus på dagene efter, jeg vendte tilbage til hotellet.

Jeg var nemlig så heldig at komme tilbage på hotellet at ligge. De første to dage efter operationen lå jeg indespærret på mit hotelværelse; frivilligt indespærret vel at mærke. Jeg kunne ikke bevæge min krop og bevægede den derfor også kun, hvis jeg skulle en tur på toilettet. Jeg var så heldig, at jeg kunne bestille roomservice med mad, og at jeg kunne ryge på mit hotelværelse. Dog fandt jeg først ud af, at jeg kunne ryge på mit hotelværelse døgnet efter, at jeg ankom på hotellet, da Rikke skjulte for mig, at jeg gerne måtte ryge på mit værelse i håb om, at jeg så ville stoppe haha. Det vil sige, at jeg først røg min første smøg to døgn efter operationen. Og ja, det er vanvittigt dumt at ryge – specielt for helingsprocessen, i know! Men når man har røget længe er det svært bare at stoppe så brat. Jeg skar ned på mit forbrug og gik fra en hel pakke til en halv pakke om dagen. Jeg tager desuden også det fulde ansvar for min rygning. Med alt det stress og den angst, jeg havde forudgående for operationen, var det dog ikke så nemt for mig at stoppe desværre. Personer, som har røget i mange år, vil vide, at et rygestop midt i en så angstfremkaldende og emotionelt hård proces er meget uoverskueligt og en yderligere stressfaktor. Men jeg vil lade den ligge ved det, da det er et subjektivt aspekt – og eftersom hospitalet (og Rikke) havde gjort de mulige konsekvenser klare, er der vist heller ikke mere suppe at koge på det emne. Da mange nok tænker nu, at det lyder skørt, at man må ryge inde på sit hotelværelse, vil jeg lige specificere her. På hotellet var en rygeretage, hvilket vil sige, at man gerne måtte ryge inde på sit hotelværelse; hvilket jeg da også nød godt af.

I hvert fald lå jeg inde på mit hotelværelse to hele dage uden at kunne bevæge mig ud. Jeg havde så pokkers ondt. De blå, lilla samt gule mærker begyndte at titte frem – se bare billedet herunder. Min krop hævede op og væske bredte sig i min krop. Jeg lignede en prop! Så de første to dage gik for mit vedkommende med at se serier, sove, spise og ryge.

Efter jeg har vist, hvilket et smertehelvede jeg har gennemgået og dermed vist en meget sårbar side af mig selv, er jeg blevet belemret med mange kommentarer om, at jeg laver “dårlig reklame”, er ynkelig og det, der er værre. Først mener folk, at jeg idealiserer plastikkirurgi over for unge piger. Når jeg så viser, hvilket sandt smertehelvede jeg har gennemgået og fuldstændig blotter mig selv og sandheden, så er det også forkert? Jeg vil meget hellere fortælle sandheden end at lave det, nogen kalder ”god reklame”.
Og jeg er træt af, at folk, som aldrig har prøvet en lignende operation, og som i øvrigt ikke er i min krop, skal fortælle mig, hvordan jeg bør reagere. Jeg er aldrig blevet opereret før, jeg har aldrig fået narkose før, og jeg har i sandhed aldrig oplevet smerter i sådan en grad. At være ved at besvime af smerter og føle, at man har fået tæsk er ikke sjovt. Så helt generelt folkens – hold nu for pokker den gode tone. Tal pænt, og behandl andre med respekt. Det koster intet.

På tredjedagen var jeg så træt af bare at ligge og glo ud i luften og intet foretage mig. Så på tredjedagen bevægede jeg mig, for første gang efter operationen, ud fra mit hotelværelse og ned i lobbyen. Ja, jeg var kun nede i hotellobbyen, men for mig var det dog en kæmpe sejr, da det var første gang, jeg kunne bevæge mig. Jeg husker tydeligt, hvordan en følelse af lykke bredte sig i min krop. At komme ud i dagslys på hotelverandaen og drikke min første kop kaffe føltes bare så rart. Jeg lyder næsten som en 50-årig nu haha.

På fjerdedagen var jeg med de andre patienter på en gruppetur rundt i smukke Istanbul. Beautytrips holder nemlig nogle ture for deres patienter hver gang, de har grupperejser. Endnu en fed ting ved at rejse med dem. Det betyder meget, at der bliver taget hånd om en, og at man har muligheden for at møde andre patienter og kunne snakke om ens oplevelse samt høre om deres. Det var første gang, jeg var uden for selve hotellet efter operationen. Det var den største sejr på min tur, og det var fantastisk. Vi havde 16 graders varme den dag, og jeg kunne bevæge min krop. Det gjorde ret ondt, men jeg kunne da bevæge den. Vi var bl.a. ude at se Den Blå Moske, ude at shoppe og på en lækker restaurant. Alt i alt en 5-stjernet oplevelse, hvis jeg selv skulle sige det, haha.

Mine smerter blev for hver dag bedre. Sådan er det i øvrigt stadig. Det er utroligt, hvordan kroppen kan hele sig selv på den måde efter sådan en ordentlig omgang. Den dag i dag er jeg ved godt mod. Jeg tager fortsat smertestillende, og jeg har stadig smerter. Men jeg kan dog bevæge mig rundt og foretage mig ting, hvilket er det vigtigste.

Trods slemme smerter er jeg glad for min beslutning om at få foretaget operationen og har ikke en eneste gang fortrudt. At kunne se mig selv i spejlet og føle mig lykkelig og ikke blot tilfreds har for mig øget livskvaliteten. Jeg er stadig enormt hævet, men allerede nu er der en betydelig forskel på min krop.

Mange spørger mig, om de må se før- og efterbilleder, og når hævelsen har lagt sig om 3-4 uger, vil jeg selvfølgelig poste en masse før- og efterbilleder.

Som I kan se på billedet herunder, er min numse lige nu så stor, hvilket et fordi, den er meget hævet.

I mit næste indlæg vil jeg besvare mange af de spørgsmål, I har stillet mig om operationen. Jeg har virkelig fået mange – af den årsag vil jeg prøve at besvare alle de spørgsmål, jeg kan.

Endnu en gang vil jeg give jer mulighed for at se min kirurg, tryk her.

Skulle I også have lyst til at blive medlem af Beautytrips gruppe på facebook, tryk da her.

Derudover kan I komme direkte ind på deres instagram og dermed komme direkte i kontakt med dem ved at trykke her.

Sidst men ikke mindst. Hvis I får lyst til at se nogle upolerede videoer af mig umiddelbart efter operationen, søg da om medlemskab i Plastisk Fantastik gruppen på facebook, som I finder ved at trykke her

Til sidst har jeg bare at sige, rigtig god Valentinsdag.

2 kommentarer

  • Hold da op det ser voldsomt ud, men jeg det ser virkelig ud til at være blevet godt.

    Dejligt med en der deler sandheden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hold da op nogle blå mærker!! Men fedt du poster om det og skriver sandheden! Go bedring med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min operation i detaljer – Del 1